Libnet.ro
UNICEF

10:30

Nitu despre declaratiile lui Basescu: Nu comentez afirmatii conjuncturale. Reputatia mea este solida

Adevărul Adevărul,
Nitu despre declaratiile lui Basescu: Nu comentez afirmatii conjuncturale. Reputatia mea este solida

Procurorul general Tiberiu Nitu a spus, miercuri, intrebat despre declaratiile lui Traian Basescu potrivit carora el ar fi tras la Revolutie, ca nu comenteaza si nu raspunde afirmatiilor conjuncturale ale unor politicieni si ca reputatia sa este solida si nu este afectat de astfel de declaratii. continuă pe Adevărul

Tiberiu Nitu, despre afirmatiile lui Basescu: Reputatia mea e solida. Dansul a sunat la cabinet, dupa ce s-a pus sechestru pe terenurile de la Nana (VIDEO)

Procurorul General, Tiberiu Nitu, a declarat, miercuri, ca nu vrea sa comenteze afirmatiile lansate de fostul presedinte Traian Basescu. Fostul sef al statului a afirmat ca Nitu a fost printre cei care au tras.

Procurorul general, despre afirmatiile lui Basescu: Nu intentionez sa alimentez un subiect creat artificial/ Reputatia mea e solida

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a declarat miercuri, referitor la afirmatiile fostului presedinte Traian Basescu, ca nu doreste sa alimenteze un subiect creat artificial. In ceea ce priveste o posibila obligatie de a informa presedintele la numirea in functie in ceea ce priveste implicarea pe care a avut-o la evenimentele din 1989, Nitu a aratat ca a ocupat si functia de prim adjunct al procurorului general, ca subiectul nu este nou si ca e lamurit din punctul sau de vedere.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )