Libnet.ro
UNICEF

06:00

Nivel record al Dunarii, la Budapesta: Avem doua zile importante in fata nostra

Antena3 Antena3,
Nivel record al Dunarii, la Budapesta: Avem doua zile importante in fata nostra

Dunarea a atins un nivel record de 8,83 metri la Budapesta duminica, la ora 5. 00, ora Romaniei), digurile de protectie de pe fluviu, pe teritoriul ungar, rezistau, iar un nivel maxim al apelor fluviului. continuă pe Antena3

Ungaria: Nivel record al Dunarii la Budapesta.

Dunarea a atins la primele ore ale zilei de duminica un nivel record de 8,83 metri la Budapesta, in timp ce digurile de protectie ridicate pe cursul fluviului in Ungaria rezista, insa cel mai inalt nivel in capitala este asteptat pentru zorii zilei de luni, relateaza AFP. La precedentele precipitatii puternice din 2006, nivelul Dunarii la Budapesta a fost de 8,60 metri. Varful se apropie de centrul tarii, ne asteapta doua zile extrem de importante, a declarat duminica premierul Viktor .

Dunarea a atins un nivel record la Budapesta. Digurile inca rezista

Dunarea a atins un nivel record de 8,83 metri la Budapesta duminica, la ora 5. 00, ora Romaniei), digurile de protectie de pe fluviu, pe teritoriul ungar, rezistau, iar un nivel maxim al apelor fluviului era asteptat in continuare in capitala ungara, relateaza AFP.

FOTO Dunarea a atins un nivel record la Budapesta. Digurile inca rezista

Dunarea a atins un nivel record de 8,83 metri la Budapesta duminica, la ora locala 07. 00, ora Romaniei), digurile de protectie de pe fluviu, pe teritoriul ungar, rezistau, iar un nivel maxim al apelor fluviului era asteptat in continuare in capitala ungara.

FOTO VIDEO Dunarea a atins un nivel record la Budapesta

Dunarea a atins un nivel record de 8,83 metri la Budapesta duminica, la ora locala 07. 00, ora Romaniei), digurile de protectie de pe fluviu, pe teritoriul ungar, rezistau, iar un nivel maxim al apelor fluviului era asteptat in continuare in capitala ungara.

Dunarea a atins un nivel record la Budapesta. Unda de viitura va ajunge in Romania pe 14 iunie

Viitura de pe Dunare vine spre tara noastra. Autoritatile se asteapta ca unda de viitura sa ajunga in Romania pe data de 14 iunie. Mai intai insa, ungurii sunt cei care au cel mai mult de suferit de pe.

VIDEO Dunarea a atins un nivel record de 8,90 metri la Budapesta

Dunarea a atins un nivel record de 8,90 metri la Budapesta duminica, la ora 13. 00, ora Romaniei), si nu urma sa mai creasca, in timp ce digurile de protectie de pe fluviu, in Ungaria, au rezistat, relateaza AFP.

UPDATE: Dunarea a atins un nivel record de 8,90 de metri la Budapesta

Update 17:15 - Dunarea a atins un nivel record de 8,90 metri la Budapesta duminica, la ora 13. 00, ora Romaniei), si nu urma sa mai creasca, in timp ce digurile de protectie de pe fluviu, in Ungaria,.

VIDEO Summit informal, de doua zile, intre Obama si presedintele chinez, Xi, incheiat fara progrese majore ori anunturi concrete

Presedintele american Barack Obama si omologul sau chinez Xi Jinping au inceput, de vineri, o reuniune informala care se desfasoara pe parcursul a doua zile si in cadrul careia sunt adresate o serie de subiecte spinoase, relateaza Reuters. Prima zi a discutiilor nu a fost marcata de progrese majore ori anunturi concrete. Potrivit AFP, discutiile au fost reluate sambata insa fara a aduce rezultate mai bune la problemele care tensioneaza relatiile dintre cele doua tari.

VIDEO Summit informal, de doua zile, intre Obama si presedintele chinez, Xi. Prima zi, incheiata fara progrese majore ori anunturi concrete

Presedintele american Barack Obama si omologul sau chinez Xi Jinping au inceput, de vineri, o reuniune informala care se desfasoara pe parcursul a doua zile si in cadrul careia sunt adresate o serie de subiecte spinoase, relateaza Reuters. Prima zi a discutiilor nu a fost marcata de progrese majore ori anunturi concrete. Potrivit AFP, discutiile au fost reluate sambata insa nu exista indicii ca ele vor aduce rezultate mai bune decat in ziua precedenta la problemele care tensioneaza relatiile dintre cele doua tari.

Politistii clujeni au dat 13 amenzi pe ora in ultimele doua zile

Bilantul celor doua zile de controale intensive ale Politiei in judetul Cluj este de 664 de amenzi, cele mai multe dintre acestea 428 fiind date pentru nerespectarea regulilor de circulatie. Actiunile s-au desfasurat in 7 si 8 iunie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )