Libnet.ro
UNICEF

06:00

VIDEO Dunarea a atins un nivel record de 8,90 metri la Budapesta

Adevărul Adevărul,
VIDEO Dunarea a atins un nivel record de 8,90 metri la Budapesta

Dunarea a atins un nivel record de 8,90 metri la Budapesta duminica, la ora 13. 00, ora Romaniei), si nu urma sa mai creasca, in timp ce digurile de protectie de pe fluviu, in Ungaria, au rezistat, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Dunarea a atins un nivel record la Budapesta

Dunarea a atins un nivel record de 8,83 metri la Budapesta duminica, la ora locala 07. 00, ora Romaniei), digurile de protectie de pe fluviu, pe teritoriul ungar, rezistau, iar un nivel maxim al apelor fluviului era asteptat in continuare in capitala ungara.

Dunarea a atins un nivel record la Budapesta. Digurile inca rezista

Dunarea a atins un nivel record de 8,83 metri la Budapesta duminica, la ora 5. 00, ora Romaniei), digurile de protectie de pe fluviu, pe teritoriul ungar, rezistau, iar un nivel maxim al apelor fluviului era asteptat in continuare in capitala ungara, relateaza AFP.

FOTO Dunarea a atins un nivel record la Budapesta. Digurile inca rezista

Dunarea a atins un nivel record de 8,83 metri la Budapesta duminica, la ora locala 07. 00, ora Romaniei), digurile de protectie de pe fluviu, pe teritoriul ungar, rezistau, iar un nivel maxim al apelor fluviului era asteptat in continuare in capitala ungara.

UPDATE: Dunarea a atins un nivel record de 8,90 de metri la Budapesta

Update 17:15 - Dunarea a atins un nivel record de 8,90 metri la Budapesta duminica, la ora 13. 00, ora Romaniei), si nu urma sa mai creasca, in timp ce digurile de protectie de pe fluviu, in Ungaria,.

VIDEO Inundatiile din Europa: Germania se confrunta cu o catastrofa nationala. Dunarea a atins niveluri-record in Ungaria

Dunarea a atins la primele ore ale zilei de duminica un nivel record de 8,83 metri la Budapesta, in timp ce digurile de protectie ridicate pe cursul fluviului in Ungaria rezista. Cel mai inalt nivel al fluviului in capitala tarii vecine este asteptat sa fie atins insa luni dimineata, potrivit AFP. La randul sau, Germania se confrunta cu cele mai grave inundatii din ultimii 10 ani. Mii de oameni au fost evacuati. Gerda Hasselfeldt, deputat al partidului conservator CSU, a vorbit despre o catastrofa nationala.

Nivel record al Dunarii, la Budapesta: Avem doua zile importante in fata nostra

Dunarea a atins un nivel record de 8,83 metri la Budapesta duminica, la ora 5. 00, ora Romaniei), digurile de protectie de pe fluviu, pe teritoriul ungar, rezistau, iar un nivel maxim al apelor fluviului.

Ungaria: Nivel record al Dunarii la Budapesta.

Dunarea a atins la primele ore ale zilei de duminica un nivel record de 8,83 metri la Budapesta, in timp ce digurile de protectie ridicate pe cursul fluviului in Ungaria rezista, insa cel mai inalt nivel in capitala este asteptat pentru zorii zilei de luni, relateaza AFP. La precedentele precipitatii puternice din 2006, nivelul Dunarii la Budapesta a fost de 8,60 metri. Varful se apropie de centrul tarii, ne asteapta doua zile extrem de importante, a declarat duminica premierul Viktor .

Dunarea a atins un nivel record la Budapesta. Unda de viitura va ajunge in Romania pe 14 iunie

Viitura de pe Dunare vine spre tara noastra. Autoritatile se asteapta ca unda de viitura sa ajunga in Romania pe data de 14 iunie. Mai intai insa, ungurii sunt cei care au cel mai mult de suferit de pe.

Furia apelor face ravagii. Debitul Dunarii a atins un nivel record la Bratislava

Apele Dunarii au atins joi dupa-amiaza nivelul maxim la Bratislava, a anuntat joi Institutul Hidrometeorologic slovac, potrivit agentiei TASR, citata de Agerpres. Totodata, debitul apelor fluviului in capitala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )