Libnet.ro
UNICEF

19:00

Noapte de cosmar in mai multe orase din tara. Vantul puternic a rupt copacii si a smuls acoperisuri de pe case si blocuri

Antena3 Antena3,
Noapte de cosmar in mai multe orase din tara. Vantul puternic a rupt copacii si a smuls acoperisuri de pe case si blocuri

Vijeliile au produs pagube in mai multe zone din tara. La Brasov au doborat copaci si au smuls acoperisuri de pe case si blocuri. Cinci masini au fost avariate de bucatile de tabla cazute de pe acoperisuri. continuă pe Antena3

Cod galben de vant puternic in mai multe judete din tara, pana la ora 18.00

Meteorologii au emis o avertizare imediata cod galben de vant puternic, ce va depasi la rafala 50 de km/h, pentru mai multe judete din tara, in intervalul orar 12.

UPDATE. COD GALBEN de vant in mai multe judete din tara. NINSORI in unele zone de munte.

UPDATE: Codul galben de vant puternic, valabil sambata seara, a fost extins in judetele Timis, Caras-Severin si Hunedoara, potrivit unei atentionari nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM) Citeste si: Codul galben de vant puternic, extins UPDATE: Administratia Nationala de Meteorologie a marit intervalul de cod galben pentru vant pana la ora 22:10, iar numarul judetelor afectate de rafalele de vant a crescut de la 10 la 16 judete. Cele mai afectate sunt : judetele .

Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, sarbatorita prin ceremonii in mai multe orase din tara

Simpatizantii partidului extremist maghiar Jobbick si membri ai organizatiei 64 de comitate ungare participa sambata la ceremoniile de la Tirgu Mures, prilejuite de Ziua Maghiarilor de pretutindeni. Sunt.

UPDATE Cod galben de vant puternic in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o informare meteorologica de intensificari ale vantului pentru perioada 15 - 17 martie. De asemenea, meteorologii au emis si doua avertizari cod galben de vant puternic pentru mai multe judete din tara.

VIDEO Cel mai tanar prefect din tara pus la Olt, Catalin Rotea, si-a facut bilantul dupa revocarea comandata de Ponta

Catalin Rotea din judetul Olt a fost, pana mai ieri, cel mai tanar prefect din tara la cei 29 de ani impliniti la momentul numirii ca demnitar al Guvernului, la inceputul lunii septembrie anul trecut. Demis joi 13 martie, dar avertizat verbal cu o zi inainte, fostul PNL-ist a facut, vineri 14 martie, bilantul activitatii de sase luni cat s-a aflat in fruntea Prefecturii Olt.

Un spaniol din exil se bate cu vedetele Europei. Cine e jucatorul cu cele mai multe goluri in campionat, peste Ronaldo Luis Suarez sau Ibrahimovici

Cristiano Ronaldo, Luis Suarez, Zlatan Ibrahimovici si, surpriza, Jonathan Soriano. Sunt cei mai buni marcatori din Europa in acest moment, iar ultimul are o medie mai buna decat a vedetelor care-i stau alaturi.

Ponta s-a consultat de mai multe ori cu Mugur Isareasca pentru a gasi persoana pentru sefia ASF

Premierul Victor Ponta a explicat, luni, ca au existat mai multe discutii pentru gasirea unui sef alASF, alaturi de guvernatorul Mugur Isarescu, precizand ca inca nu s-a luat nicio decizie. Trebuie.

Ponta: Am discutat de mai multe ori azi cu Isarescu pentru a gasi persoana pentru sefia ASF

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca a discutat cu guvernatorul Mugur Isarescu pentru a gasi o persoana nepolitica si cu suficienta experienta si prestigiu pentru conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), aratand ca au fost luate in discutie mai multe nume insa nu s-a luat inca o decizie.

Martea si duminica au loc cele mai multe accidente in judetul Satu Mare. Principala cauza: viteza excesiva

In urma unei cercetari elaborate la nivelul IPJ Satu Mare in 2013 corelate cu date statistice ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii, s-a ajuns la concluzia ca dintre zilele saptamanii, cele de marti si duminica sunt zilele in care s-au constatat cele mai multe accidente mortale in judetul nostru.

Mai multe site-uri NATO au cazut prada hackerilor

Desi astfel de evenimente au loc destul de des, rareori se intampla ca site-urile unei institutii precum NATO sa fie date jos de hackeri. Mai multe site-uri ale organizatiei NATO au fost date jos zilele trecute de hackeri in, ceea ce pare, o forma de protest cibernetic pe marginea situatiei din Crimeea. Oana Lungescu, purtator de cuvant al NATO a confirmat atacurile prin cateva postari pe Twitter. Aparent, acestea au inceput sambata si au continuat pana duminica tarziu, timp in [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )