Libnet.ro
UNICEF

21:30

VIDEO Cel mai tanar prefect din tara pus la Olt, Catalin Rotea, si-a facut bilantul dupa revocarea comandata de Ponta

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cel mai tanar prefect din tara pus la Olt, Catalin Rotea, si-a facut bilantul dupa revocarea comandata de Ponta

Catalin Rotea din judetul Olt a fost, pana mai ieri, cel mai tanar prefect din tara la cei 29 de ani impliniti la momentul numirii ca demnitar al Guvernului, la inceputul lunii septembrie anul trecut. Demis joi 13 martie, dar avertizat verbal cu o zi inainte, fostul PNL-ist a facut, vineri 14 martie, bilantul activitatii de sase luni cat s-a aflat in fruntea Prefecturii Olt. continuă pe Adevărul

Contrabanda cu tutun - la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate

Piata neagra a tigaretelor a inregistrat cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate, in prima luna a acestui an, ajungand la 15,7%, potrivit studiului realizat de compania de cercetare Novel Research.

Indicii de volatilitate valutara, la cel mai redus nivel din ultimele 15 luni

Euro s-a depreciat ieri, pe pietele externe, fata de majoritatea celor 16 monede pereche, ca urmare a faptului ca doi indici ai volatilitatii valutare au coborat pana la cel mai redus nivel din ultimele 15 luni, dupa ce Moscova a catalogat ca fiind absolut legala declaratia de independenta a Crimeei, adoptata ieri de Parlamentul regional al peninsulei rusofone din sudul Ucrainei.

Contrabanda cu tigarete urca la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate

Piata neagra a tigaretelor a inregistrat in ianuarie 2014 cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate, 15,7%, conform datelor companiei de cercetare Novel.

ATENTIE mare ce produse cumparati din magazine. Tone de carne stricata au fost scoase la vanzare in mai multe magazine din tara

Tone de carne stricata au fost scoase la vanzare in mai multe magazine din tara de catre o grupare de evazionisti. Prejudiciul este imens: 15 milioane de euro in total! Carnea expirata era reambalata si.

Mai multe judete din tara trebuie sa-si actualizeze in cateva zile bugetul de razboi. Ministerul Finantelor: E un exercitiu care are loc la fiecare 4 ani, fara legatura cu Ucraina

Mai multe judete au primit in cursul saptamanii trecute solicitari din partea Administratiilor Judetene ale Finantelor publice solicitarea de a finaliza pana in 15 martie un buget de razboi, insa aceasta solicitare trebuie privita ca un exercitiu ce are loc la fiecare 4 ani, a declarat pentru HotNews. ro Cristian Marin, seful Serviciului de Comunicare din cadrul Ministerului Finantelor. Nu se aloca bani prin aceste bugete, e vorba pur si simplu de un exercitiu, de un fel de simulare fara nicio legatura cu evenimentele din Ucraina, a mai spus Marin.

Povestea de dincolo de moarte. Cel mai greu moment din viata unei familii: Am sarutat-o pe frunte, dar era rece

Viata de familie este o lupta continua, dar frumoasa, spre fericire. in momentul in care unul din parteneri sufera, si celalalt este indurerat. Familia lui Preston Gannaway a trecut prin niste ani de cosmar.

BERD - probabil cel mai mare investitor din Romania, la ora actuala

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare a imprumutat si investit peste 6,7 miliarde de euro, in Romania, de cand si-a inceput activitatea aici, potrivit lui James Hyslop, director pentru Romania al BERD.

HOT! Trey Songz lanseaza cel mai fierbinte videoclip din cariera, pentru piesa Na Na! Vezi aici cum arata!

Un super hit produs de DJ Mustard precum Na Na merita un videoclip pe masura. Trey Songz stie asta, motiv.

Doru Tureanu, cel mai mare hocheist din istoria Romaniei, a murit la varsta de 60 de ani

Doru Tureanu, poate cel mai mare hocheist din istoria Romaniei, a murit marti dimineata la Spitalul Colentina din Bucuresti, la varsta de 60 de ani.

Acesta este IADUL studentilor. Cum arata pe dinauntru cel mai mare camin studentesc din tara

Este cel mai mare camin studentesc din Macedonia, loc in care vin anual peste 1200 de studenti de pe intreg intinsul tarii. Aici, studentii sunt cazati, li se ofera mancare si toate conditiile pentru a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2506 seconds )