Libnet.ro
UNICEF

17:30

Noaptea Muzeelor la Complexul Iulian Antonescu din Bacau. Ce expozitii, muzee si case memoriale sunt deschise gratuit vizitatorilor

Adevărul Adevărul,
Noaptea Muzeelor la Complexul Iulian Antonescu din Bacau. Ce expozitii, muzee si case memoriale sunt deschise gratuit vizitatorilor

Sambata, 21 mai, Complexul Muzeal Iulian Antonescu Bacau se alatura institutiilor culturale europene care sarbatoresc Noaptea Muzeelor. Acest eveniment, initiat de Ministerul Culturii si Comunicarii din Franta, aflat deja la cea de-a XII-a editie, este sprijinit si anul acesta de Consiliului Europei, UNESCO si Consiliul International al Muzeelor ICOM). La aceasta editie participa 30 de tari europene si peste 3000 de institutii muzeale. continuă pe Adevărul

Ce obiective puteti vizita gratuit, la Targoviste, in Noaptea Muzeelor

Complexul National Muzeal Curtea Domneasca din Targoviste se alatura si anul acesta programului cultural european Noaptea Muzeelor, initiat de Ministerul Culturii din Franta.

Amatorii de cultura si stiinta, invitati la Complexul Muzeal de Stiintele Naturii in Noaptea muzeelor

In noaptea de 21 spre 22 mai 2016, Complexul Muzeal de Stiintele Naturii Rasvan Angheluta Galati va marca, alaturi de mai multe institutii de cultura din Romania si Europa, actiunea intitulata sugestiv Noaptea Muzeelor, manifestare al carei scop este acela de a incuraja publicul larg, in special tinerii, sa descopere colectiile muzeelor in atmosfera noptii.

Noaptea Muzeelor, la Arad si Lipova. Vor fi expozitii, vernisaje si concerte

La Arad si Lipova se va sarbatori Noaptea Muzeelor, eveniment care contribuie la conturarea identitatii noastre culturale europene.

Cultura. Noaptea Muzeelor pe malul Borcei: expozitii gratuite, dansuri de societate si proiectie de film

Calarasenii sunt asteptati sambata, 21 mai, la o incursiune in timp. Noaptea Muzeelor isi deschide portile la ora 18. Cei care vor alege sa iasa din casa pentru a admira exponatele nu vor regreta. Pana la miezul noptii, Muzeul Dunarii de Jos primeste, gratuit, vizitatorii.

Noaptea Muzeelor, pe 21 mai. Ce expozitii pot fi vizitate gratuit pe malul Borcei

Calarasenii sunt asteptati sambata, 21 mai, la o incursiune in timp. Noaptea Muzeelor isi deschide portile la ora 18. Cei care vor alege sa iasa din casa pentru a admira exponatele nu vor regreta. Pana la miezul noptii, Muzeul Dunarii de Jos primeste, gratuit, vizitatorii.

Sucevenii pot vizita Cetatea de Scaun a Sucevei. Programul tututor muzeelor ce vor putea fi vizitate gratuit de Noaptea Muzeelor

Muzeul Bucovinei Suceava va puncta manifestarea Noaptea muzeelor din seara zilei de sambata, 21 mai. Accesul vizitatorilor este permis incepand cu ora 10 pana la ora 24. Intrarea gratuita va fi intre orele 18 24 pentru toate muzeele mai putin pentru Muzeul Satului Bucovinean in care spatiul orar cu vizitare gratuita este 18 20.

Balet, spectacol teatral si recitaluri la Noaptea muzeelor

Trei muzee din judetul Gorj vor fi deschise in noaptea de sambata spre duminica. Intrarea va fi libera si, in plus, vizitatorii vor putea urmari o serie de spectacole si manifestari culturale. Evenimentele se desfasoara sub egida Noaptea Muzeelor.

Noaptea Muzeelor. Expozitie Radu Florescu. Viata si opera la Muzeul Regiunii Portilor de Fier

Muzeul Regiunii Portilor de Fier organizeaza, sambata, 21 mai, intre orele 17,00 si 23,00, Noaptea Muzeelor. Intrarea este libera.

Noaptea muzeelor, la Barlad: expozitii in premiera si concerte de exceptie

Traditionala deja, Noapeta muzeelor la Barlad vin in atentia publicului spectator cu activitati si expozitii pentru toate gusturile.

Recital la saxofon si muzica de estrada, la Pitesti, in Noaptea Muzeelor

Sambata seara, incepand cu ora 19. 00 si pana la primele ore ale diminetii, pitestenii si nu doar ei sunt asteptati la Noaptea Muzeului Argesean, eveniment ce se inscrie in manifestarea europeana a Noptii Muzeelor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )