Libnet.ro
UNICEF

05:30

Nobelul pentru Literatura pe 2014: Mircea Cartarescu, la egalitate in casele de pariuri cu Milan Kundera si Bob Dylan

B1 B1,
Nobelul pentru Literatura pe 2014: Mircea Cartarescu, la egalitate in casele de pariuri cu Milan Kundera si Bob Dylan

A mai ramas putin pana la anuntarea Premiului Nobel pentru literatura, care va avea loc in cursul zilei de joi, in urma votului unui juriu alcatuit din 18 scriitori, profesori si alti membri ai Academiei. continuă pe B1

Nobelul pentru Literatura pe 2014: Mircea Cartarescu, la egalitate la casele de pariuri cu Milan Kundera si Bob Dylan

A mai ramas putin pana la anuntarea Premiului Nobel pentru literatura, care va avea loc in cursul zilei de joi, in urma votului unui juriu alcatuit din 18 scriitori, profesori si alti membri ai Academiei.

Scriitorul Mircea Cartarescu recunoaste in fata cititorilor de la FILIT: Am facebook de doua saptamani. Am vrut si eu sa vad ce este acolo, in afara de poze cu pisici

In penultima seara FILIT din 2014, publicul iesean a umplut Sala Mare a Teatrului National Vasile Alecsandri Iasi pentru a-l asculta pe scriitorul Mircea Cartarescu purtand un dialog onest despre literatura si viata cu Cezar-Paul Badescu.

Mircea Cartarescu recunoaste in fata cititorilor de la FILIT: Am Facebook de doua saptamani. Am vrut si eu sa vad ce este acolo, in afara de poze cu pisici

In penultima seara FILIT din 2014, publicul a umplut Sala Mare a Teatrului National Vasile Alecsandri Iasi pentru a-l asculta pe scriitorul Mircea Cartarescu purtand un dialog onest despre literatura si viata cu Cezar-Paul Badescu.

Cercetatorul de origine romana Stefan W. Hell, printre castigatorii Premiului Nobel pentru Chimie 2014

Premiul Nobel pentru Chimie din acest an a fost acordat cercetatorilor Eric Betzig SUA), Stefan W. Hell Germania) si William E. Moerner SUA), a anuntat, miercuri, Comitetul Nobel din cadrul Academiei regale.

Eric Betzig, Stefan W. Hell si William E. Moerner, laureatii premiului Nobel pentru chimie 2014

Cercetatorii Eric Betzig, Stefan W. Hell, William E. Moerner au primit, miercuri, premiul Nobel pentru chimie pe 2014, pentru descoperirile in domeniul microscopiei de super-rezolutie, informeaza.

Cercetatorul de origine romana Stefan W. Hell, laureat al premiului Nobel pentru Chimie 2014, alaturi de Eric Betzig si William E. Moerner

Cercetatorii Eric Betzig, Stefan W. Hell, William E. Moerner au primit, miercuri, premiul Nobel pentru chimie pe 2014, pentru descoperirile in domeniul microscopiei cu fluorescenta de super-rezolutie, a.

Premiul Nobel pentru Fizica 2014, castigat de cercetatorii japonezi Isamu Akasaki, Hiroshi Amano si Shuji Nakamura

Cercetatorii japonezi Isamu Akasaki, Hiroshi Amano si Shuji Nakamura au primit, marti, premiul Nobel pentru fizica pe 2014. Comitetul Nobel i-a recompensat pe cercetatorii Isamu Akasaki, Hiroshi Amano si Shuji.

Isamu Akasaki, Hiroshi Amano si Shuji Nakamura, laureatii premiului Nobel pentru fizica 2014

Cercetatorii japonezi Isamu Akasaki, Hiroshi Amano si Shuji Nakamura au primit, marti, premiul Nobel pentru fizica pe 2014, informeaza nobelprize. org. Comitetul Nobel i-a recompensat pe.

Premiul Nobel pentru Medicina 2014, acordat cercetatorilor John OKeefe, May-Britt Moser si Edvard Moser

Cercetatorii John OKeefe, May-Britt Moser si Edvard Moser au castigat Premiul Nobel pentru Medicina pe 2014. Informatia a fost publicata in urma cu putin timp pe site-ul oficial al prestigioasei distinctii.

INFOGRAFIE Cartarescu, mari sanse la Nobel: Orbitor e cotat mai bine decat Numele trandafirului si Versetele satanice

Scriitorul roman Mircea Cartarescu 58 de ani) detine o cota egala 25 la 1 cu cele atribuite scriitorilor Milan Kundera, Thomas Pynchon si Bob Dylan in ceea ce priveste sansele de a castiga premiul Nobel pentru literatura pe 2014. Romanul este plasat pe locul 16, inaintea unor nume precum Umberto Eco, Amos Oz sau Salman Rushdie.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )