Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi detalii in cazul barbatului iMPUSCAT vineri seara

Antena3 Antena3,
Noi detalii in cazul barbatului iMPUSCAT vineri seara

Politistii bucuresteni sunt in alerta de aseara, dupa ce un barbat a fost impuscat cu mai multe focuri de arma in cartierul Baneasa din Capitala. Atacatorul a ramas neidentificat, dar anchetatorii. continuă pe Antena3

Barbatul impuscat vineri seara in Capitala este un om de afaceri croat.

Barbatul impuscat, vineri seara, in cartierul Baneasa din Capitala este un om de afaceri croat, casatorit cu o romanca si are doi copii mici, el fiind atacat cand iesea de la firma sa de pe Bulevardul Aerogarii, au declarat pentru MEDIAFAX surse din randul anchetatorilor. Cetateanul croat are afaceri cu fier vechi in Romania, sediul firmei sale aflandu-se pe Bulevardul Aerogarii, unde a fost impuscat vineri seara, cand a iesit de la birou. Sursele citate au mai precizat ca ar fi existat si .

Cine este barbatul impuscat vineri seara in Capitala

Barbatul impuscat, vineri seara, in cartierul Baneasa din Capitala este un om de afaceri croat, casatorit cu o romanca si are doi copii mici, el fiind atacat cand iesea de la firma sa de pe Bulevardul.

Atac armat in Capitala. Un barbat a fost impuscat

Un barbat a fost impuscat, vineri seara, in zona unei benzinarii din cartierul bucurestean Baneasa. Barbatul a fost transportat, in stare stabila, la Spitalul Floreasca, au declarat reprezentanti SMURD si ai.

Un barbat a fost iMPUSCAT de TREI ori, intr-o benzinarie din Capitala.

Un barbat a fost impuscat, vineri seara, de trei ori, intr-o benzinarie din cartierul Baneasa din Capitala. Conform B1 TV, incidentul a avut loc in urma unui conflict spontan intre doi barbati, iar atacatorul a folosit o arma letala. Un echipaj SMURD i-a acordat victimei primele ingrijiri medicale si o va transporta la spitalul Floreasca din Bucuresti. Atunci cand echipajul medical a ajuns la fata locului, barbatul era constient si echilibrat din punctul de vedere al functiilor .

Aeroportul din Zagreb, inchis din cauza unei greve pana vineri seara

Lucratorii de pe aeroportul dinZagreb au inceput, joi dimineata, prima parte a unei greve, urmand sa o incheie vineri, la miezul noptii. Protestul acestora a dus la anularea tuturor zborurilor comerciale,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )