Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un barbat a fost iMPUSCAT de TREI ori, intr-o benzinarie din Capitala.

România Liberă România Liberă,
Un barbat a fost iMPUSCAT de TREI ori, intr-o benzinarie din Capitala.

Un barbat a fost impuscat, vineri seara, de trei ori, intr-o benzinarie din cartierul Baneasa din Capitala. Conform B1 TV, incidentul a avut loc in urma unui conflict spontan intre doi barbati, iar atacatorul a folosit o arma letala. Un echipaj SMURD i-a acordat victimei primele ingrijiri medicale si o va transporta la spitalul Floreasca din Bucuresti. Atunci cand echipajul medical a ajuns la fata locului, barbatul era constient si echilibrat din punctul de vedere al functiilor . continuă pe România Liberă

Barbat, impuscat de trei ori intr-un atac armat in Bucuersti

Un barbat a fost impuscat in Capitala, in aceasta seara, de trei ori, dupa care a intrat intr-o benzinarie sa ceara ajutor, optrivit surselor de presa.

Bucuresti: Un barbat a fost impuscat intr-o benzinarie din cartierul Baneasa

Un barbat a fost impuscat, vineri seara, de trei ori, intr-o benzinarie din cartierul Baneasa din Capitala. Potrivit unor surse din politie, incidentul a avut loc in urma unui conflict spontan intre doi.

ULTIMA ORA Un barbat a fost impuscat in Capitala

Un barbat a fost impuscat in urma unui conflict spontan, transmite B1TV. Incidentul s-a petrecut in in zona Bld. Aerogarii din Bucuresti. Victima a fost preluata de un echipaj SMURD. Bogdan Oprita, reprezentant al SMURD: Barbatul prezenta o plaga in zona toracica cauzata de o impuscatura si a fost transportat la spitalul Floreasca. Martorii sunt audiati de catre politistii Sectiei 2.

Un barbat a fost impuscat Capitala

Un barbat a fost impuscat vineri seara in zona Baneasa din Capitala. Acesta a fost preluat de un echipaj SMURD si a fost transportat la Spitalul Floreasca.

Un barbat a fost impuscat in zona Baneasa din Capitala

Un barbat a fost impuscat vineri seara in zona Baneasa din Capitala. Acesta a fost preluat de un echipaj SMURD si transportat la Spitalul Floreasca.

Atac armat in Capitala. Un barbat a fost impuscat

Un barbat a fost impuscat, vineri seara, in zona unei benzinarii din cartierul bucurestean Baneasa. Barbatul a fost transportat, in stare stabila, la Spitalul Floreasca, au declarat reprezentanti SMURD si ai.

Un barbat a fost iMPUSCAT in Capitala.

Un barbat a fost impuscat in Capitala, in urma unui conflict spontan, relateaza B1 TV. Un echipaj SMURD i-a acordat victimei primele ingrijiri medicale si il va transporta la spitalul Floreasca din Bucuresti. Barbatul era constient si echilibrat din punctul de vedere al functiilor vitale. La fata locului a ajuns si o echipa de criminalistica pentru a efectua primele cercetari. In curs de actualizare.

Primarul din Pungesti nu se teme de DNA: Am mai fost anchetat de trei ori

Primarul comunei vasluiene Pungesti, Mircea Vlasa, reclamat la DNA de mai multi localnici pe motiv ca s-ar fi improprietarit ilegal cu terenul pe care, ulterior, l-a concesionat companiei Chevron, se declara nevinovat.

Primarul din Pungesti: Am mai fost anchetat de minim trei ori de DNA.

Primarul comunei vasluiene Pungesti, Mircea Vlasa, reclamat la DNA de mai multi localnici pe motiv ca s-ar fi improprietarit ilegal cu terenul pe care, ulterior, l-a concesionat companiei Chevron, se declara nevinovat si sustine ca a mai fost anchetat de minimum trei ori de procurorii anticoruptie, transmite Mediafax. Reclamat in urma cu o saptamana la DNA de catre un grup de localnici, printre care si fostul edil Costica Spiridon, primarul de Pungesti, Mircea Vlasa, a declarat ca se pune la .

Afacerile Prodlacta Brasov au crescut de trei ori dupa intrarea in grupul JLC

Compania Prodlacta Brasov si-a majorat afacerile de trei ori in acest an, dupa ce a fost preluata de grupul de firme din Republica Moldova JLC.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )