Libnet.ro
UNICEF

01:05

Barbat, impuscat de trei ori intr-un atac armat in Bucuersti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Barbat, impuscat de trei ori intr-un atac armat in Bucuersti

Un barbat a fost impuscat in Capitala, in aceasta seara, de trei ori, dupa care a intrat intr-o benzinarie sa ceara ajutor, optrivit surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Un barbat a fost iMPUSCAT de TREI ori, intr-o benzinarie din Capitala.

Un barbat a fost impuscat, vineri seara, de trei ori, intr-o benzinarie din cartierul Baneasa din Capitala. Conform B1 TV, incidentul a avut loc in urma unui conflict spontan intre doi barbati, iar atacatorul a folosit o arma letala. Un echipaj SMURD i-a acordat victimei primele ingrijiri medicale si o va transporta la spitalul Floreasca din Bucuresti. Atunci cand echipajul medical a ajuns la fata locului, barbatul era constient si echilibrat din punctul de vedere al functiilor .

Primarul din Pungesti: Am mai fost anchetat de minim trei ori de DNA.

Primarul comunei vasluiene Pungesti, Mircea Vlasa, reclamat la DNA de mai multi localnici pe motiv ca s-ar fi improprietarit ilegal cu terenul pe care, ulterior, l-a concesionat companiei Chevron, se declara nevinovat si sustine ca a mai fost anchetat de minimum trei ori de procurorii anticoruptie, transmite Mediafax. Reclamat in urma cu o saptamana la DNA de catre un grup de localnici, printre care si fostul edil Costica Spiridon, primarul de Pungesti, Mircea Vlasa, a declarat ca se pune la .

Ai firma in Romania? Platesti de TREI ori mai multe taxe si contributii fata de tarile din UE. Suntem pe aceeasi pozitie ca cei din BOTSWANA

O firma din Romania face in fiecare an 39 de plati catre stat in contul taxelor si contributiilor. Asta inseamna de trei ori mai multe fata de media Uniunii Euroepene. Pentru asta fiecare patron pierde.

Banca Mondiala: Firmele romanesti platesc de trei ori mai multe taxe decat media UE.

O firma din Romania face in fiecare an 39 de plati catre stat in contul taxelor si contributiilor, de trei ori mai multe fata de media UE, pentru care pierde 200 de ore, iar cea mai mare parte din povara fiscala este distribuita pe munca, potrivit unui raport publicat de Banca Mondiala BM), informeaza Mediafax. Romania se afla pe pozitia 134 in clasamentul Paying Taxes 2014, raport realizat de Banca Mondiala si compania de consultanta si audit PwC. Anul trecut, Romania ocupa locul .

Afacerile Prodlacta Brasov au crescut de trei ori dupa intrarea in grupul JLC

Compania Prodlacta Brasov si-a majorat afacerile de trei ori in acest an, dupa ce a fost preluata de grupul de firme din Republica Moldova JLC.

Atac armat in Capitala. Un barbat a fost impuscat

Un barbat a fost impuscat, vineri seara, in zona unei benzinarii din cartierul bucurestean Baneasa. Barbatul a fost transportat, in stare stabila, la Spitalul Floreasca, au declarat reprezentanti SMURD si ai.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )