Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un barbat a fost impuscat Capitala

Adevărul Adevărul,
Un barbat a fost impuscat Capitala

Un barbat a fost impuscat vineri seara in zona Baneasa din Capitala. Acesta a fost preluat de un echipaj SMURD si a fost transportat la Spitalul Floreasca. continuă pe Adevărul

ULTIMA ORA Un barbat a fost impuscat in Capitala

Un barbat a fost impuscat in urma unui conflict spontan, transmite B1TV. Incidentul s-a petrecut in in zona Bld. Aerogarii din Bucuresti. Victima a fost preluata de un echipaj SMURD. Bogdan Oprita, reprezentant al SMURD: Barbatul prezenta o plaga in zona toracica cauzata de o impuscatura si a fost transportat la spitalul Floreasca. Martorii sunt audiati de catre politistii Sectiei 2.

Un barbat a fost impuscat in zona Baneasa din Capitala

Un barbat a fost impuscat vineri seara in zona Baneasa din Capitala. Acesta a fost preluat de un echipaj SMURD si transportat la Spitalul Floreasca.

Un barbat a fost iMPUSCAT in Capitala.

Un barbat a fost impuscat in Capitala, in urma unui conflict spontan, relateaza B1 TV. Un echipaj SMURD i-a acordat victimei primele ingrijiri medicale si il va transporta la spitalul Floreasca din Bucuresti. Barbatul era constient si echilibrat din punctul de vedere al functiilor vitale. La fata locului a ajuns si o echipa de criminalistica pentru a efectua primele cercetari. In curs de actualizare.

Un barbat a fost iMPUSCAT de TREI ori, intr-o benzinarie din Capitala.

Un barbat a fost impuscat, vineri seara, de trei ori, intr-o benzinarie din cartierul Baneasa din Capitala. Conform B1 TV, incidentul a avut loc in urma unui conflict spontan intre doi barbati, iar atacatorul a folosit o arma letala. Un echipaj SMURD i-a acordat victimei primele ingrijiri medicale si o va transporta la spitalul Floreasca din Bucuresti. Atunci cand echipajul medical a ajuns la fata locului, barbatul era constient si echilibrat din punctul de vedere al functiilor .

Atac armat in Capitala. Un barbat a fost impuscat

Un barbat a fost impuscat, vineri seara, in zona unei benzinarii din cartierul bucurestean Baneasa. Barbatul a fost transportat, in stare stabila, la Spitalul Floreasca, au declarat reprezentanti SMURD si ai.

Un botosanean a ajuns la Spital dupa ce a fost impuscat din greseala

SummaryBarabatul in varsta de 55 de ani se afla in padure, la cules de ciuperci, cand a fost impuscat din greseala de un vanator.

Bucuresti: Un barbat a fost impuscat intr-o benzinarie din cartierul Baneasa

Un barbat a fost impuscat, vineri seara, de trei ori, intr-o benzinarie din cartierul Baneasa din Capitala. Potrivit unor surse din politie, incidentul a avut loc in urma unui conflict spontan intre doi.

Aeroportul din Zagreb, inchis din cauza unei greve pana vineri seara

Lucratorii de pe aeroportul dinZagreb au inceput, joi dimineata, prima parte a unei greve, urmand sa o incheie vineri, la miezul noptii. Protestul acestora a dus la anularea tuturor zborurilor comerciale,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )