Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi functii YouTube pentru cei care posteaza continut

Playtech Playtech,
Noi functii YouTube pentru cei care posteaza continut

Un nou set de functii Youtube dovedeste ca popularitatea incredibila de care dau dovada unele canale nu mai este o conditie sine qua non pentru a avea acces la unele optiuni. Printr-o noua postare pe blogul YouTube Creator, gigantul aduce la cunostinta creatorilor de continut cateva functii avansate care nu mai sunt disponibile doar companiilor mari sau utilizatorilor cu milioane de abonati. Printre cele mai importante elemente din aceasta categorie se numara ideea de Live Stream, care permite tuturor celor []. continuă pe Playtech

Google a invatat YouTube sa marcheze filele de browser in care reda continut

Sa urmaresti videoclipuri pe YouTube, sau doar sa asculti muzica, este o activitate placuta, dar uneori poate fi tare enervanta. Google remediaza de azi aceasta problema de care sigur te-ai lovit cel putin o data.

Inmatricularile noi de vehicule pentru transportul pasagerilor au urcat cu 17,8% in S1

Inmatricularile noi de vehicule pentru transportul pasagerilor au crescut cu 17,8% in primul semestru fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar cele pentru transportul marfurilor au urcat cu 0,1%, a anuntat luni INS.

Cezar Preda, la RFI: Udrea sa iasa din duplicitate; oamenilor nu le plac cei care sunt si-n caruta si-n teleguta

Tine de Elena Udrea sa iasa din duplicitate si sa decida daca ramane in PDL sau pleaca la Miscarea Populara. O spune, la RFI, vicepresedintele PDL Cezar Preda. El nu stie ce va face colega sa de partid, pentru ca Udrea nu este previzibila in asemenea chestiuni.

Avertisment pentru soferii care vor sa ajunga pe litoral. Politia a sanctionat sute de conducatori auto

Autostrada Soarelui este impanzita de radare si de patrule ale politiei Rutiere. De altfel, in aceasta dimineata, pentru cateva ore, politistii au organizat si o razie in urma careia mai multi soferi au.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )