Libnet.ro
UNICEF

13:00

Noi marturii cutremuratoare din gradinita groazei

Adevărul Adevărul,
Noi marturii cutremuratoare din gradinita groazei

Dupa ce politistii au extins ancheta in cazul gradinitei groazei din centrul Capitalei, mai multi parinti si fosti angajati au decis sa dea declaratii in acest dosar. Marturiile acestora sunt cutremuratoare si arata ca abuzurile in unitatea de invatamant care functiona ilegal erau la ordinea zilei de ani buni. continuă pe Adevărul

Gradinita groazei din Capitala a fost inchisa

Gradinita groazei din Cotroceni a fost inchisa, dupa ce noi cazuri socante au iesit la iveala de acolo. Sunt deja sase parinti care s-au plans ca cei mici au fost loviti, bruscati sau.

Ministrul Educatiei, reactie neasteptata depre gradinita groazei: Nu trebuie sa vad chiar tot

Ministrul Educatiei, Adrian Curaj, se face ca nu stie ce se intampla la gradinita groazei din Capitala. Acesta spune ca din lipsa de timp nu a reusit sa vada nici pana acum.

Wentworth Miller, actorul principal din Prison Break, marturii cutremuratoare despre tentativa sa de sinucidere

Wentworth Miller, actorul principal din Prison Break, a suferit ani de zile in tacere. Vedeta spune acum ca s-a luptat cu depresia inca din copilarie si a ajuns pana in punctul in care a fost la un pas de a-si pune capat zilelor. Totul a culminat cu criticile aduse de fanii sai pe retelele de socializare in momentul in care a pierdut lupta cu greutatea si a recunoscut ca este gay.

EXCLUSIV VIDEO Directoarea de la gradinita groazei a fost retinuta pentru rele tratamente aplicate minorului

La aproape o saptamana de la izbucnirea scandalului de la gradinita Flipper Garden, unde copiii erau terorizati de directoarea institutiei, anchetatorii au incatusat-o pe aceasta dupa mai multe ore de audieri. Daca va fi gasita vinovata de acuzatiile aduse, femeia risca pana la 7 ani de inchisoare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2085 seconds )