Libnet.ro
UNICEF

22:45

Noi masuri impotriva coronavirusului in Capitala: Institutiile si companiile din subordinea PMB suspenda temporar activitatea directa cu publicul

Antena3 Antena3,
Noi masuri impotriva coronavirusului in Capitala: Institutiile si companiile din subordinea PMB suspenda temporar activitatea directa cu publicul

Bucurestenii pot efectua plati online si se pot adresa in continuare institutiilor respective telefonic sau in format electronic, pe mail sau prin intermediul formularelor de contact de pe site . continuă pe Antena3

PSD, plan de masuri impotriva coronavirusului

Reprezentantii PSD au propus, miercuri, o serie de masuri sociale si economice, pentru limitarea efectelor epidemiei de coronavirus, potrivit unei postari de pe pagina de Facebook a partidului.

Prof. dr. Alexandru Rafila, despre vaccinul impotriva coronavirusului: Nu poti sa risti daca nu esti sigur ca nu face rau

Prof. dr. Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a vorbit in cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3 despre aparitia vaccinului impotriva coronavirusului. Nu poti sa risti sa faci un vaccin daca nu esti sigur ca el nu produce rau persoanei respective, a spus Rafila.

Revolte violente in inchisorile italiene, in urma masurilor impotriva coronavirusului

O masura fara precedent a fost luata in Italia. intreaga tara este in carantina si 60 de milioane de cetateni, inclusiv 1,2 milioane de romani, sunt indemnati sa ramana acasa. Guvernul din peninsula a decis sa interzica toate adunarile publice si deplasarile daca acestea nu sunt urgente. Criza s-a adancit si in penitenciare, unde sapte detinuti au fost ucisi, in urma revoltelor provocate de inasprirea masurilor impotriva coronavirusului.

Noi masuri dispuse in penitenciare, in contextul inmultirii cazurilor de coronavirus

Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP) anunta noi masuri luate in contextul inmultirii cazurilor de coronavirus si reducerii interactiunii cu persoanele din exterior: program prelungit la televizoare, maximizarea comunicarii online si se fac demersuri pentru prelungirea timpului alocat convorbirilor telefonice zilnice. Personalul care revine din concediu trebuie sa anunte zonele in care a fost.

Masuri impotriva coronavirusului la metrou. Oamenii sa incerce sa se indeparteze, sa nu fie aproape unul de celalalt

Oficialii Metrorex ar trebui sa vina cu solutii ca sa nu existe aglomerarile de oameni lametroula orele de varf, a solicitat duminica seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, in contextul raspandirii coronavirusului.

De ce nu este eficienta purtarea unei masti in avion, ca masura de protectie impotriva coronavirusului

Profesionistii din domeniul sanatatii ofera cateva sfaturi pentru a ne feri de boli in timpul zborului cu avionul, in contextul epidemiei de coronavirus care acapareaza mapamondul.

Primul mare eveniment anulat in urma masurii anuntate de Arafat impotriva coronavirusului

Consiliul Director al Asociatiei Editorilor din Romania a decis anularea celei de-a noua editii a Salonului de Carte Bookfest Timisoara, programata in perioada 12 15 martie 2020, potrivit unui comunicat de presa, preluat de G4Media. ro.

Noi masuri de ajutorare a statelor afectate de coronavirus. Anunt oficial al Comisiei Europene

Comisia Europeana a emis un comunicat de presa prin care anunta ca va pune la dispozitia statelor membre un prim pachet de 7,5 miliarde de euro si un total de 25 de miliarde de euro pentru sprijinul economiilor care sufera din cauza coronavirus.

Toate scolile din Romania ar putea fi inchise pana dupa Paste. Ce masuri de iau si in Bucuresti din cauza COVID-19

Primaria Bucuresti ia masuri in contextul epidemiei de coronavirus. Gabriela Firea a facut anuntul oficial in urma cu cateva minute. Ce se intampla cu romanii si cum a inceput lupta bucurestenilor cu COVID-19? UPDATE: Conform surselor Digi 24, toate scolile din Romania s-ar putea inchide incepand cu data de 10 martie pana dupa Paste. Gabriela .

Confruntat cu 1.500 de noi infectari doar miercuri dimineata, guvernul regional din Lombardia a cerut sistarea tuturor activitatilor comerciale si inchiderea tuturor hotelurilor (FOTO)

Presedintele regiunii Lombardia a cerut, miercuri, acordul autoritatilor centrale de la Roma pentru sistarea tuturor activitatilor comerciale si inchiderea tuturor magazinelor si a hotelurilor din regiune, relate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )