Libnet.ro
UNICEF

18:00

Noi restrictii orare pentru terasele si barurile din mai multe judete

România Liberă România Liberă,
Noi restrictii orare pentru terasele si barurile din mai multe judete

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU) a decis sa scurteze programul operatorilor econ. continuă pe România Liberă

Lista judetelor cu restrictii orare pentru terase, cluburi, baruri si jocuri de noroc a fost extinsa

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat luni Hotararea numarul 42, prin care a fost extinsa lista judetelor in cazul carora sunt instituite restrictii orare de functionare pentru operatori economici care desfasoara activitati in aer liber terase, cluburi, baruri, etc), precum si pentru operatorii economici care desfasoara activitati de jocuri de noroc.

Lista judetelor cu restrictii orare pentru terase, cluburi si sali de jocuri de noroc, extinsa Persoanele care sosesc din sase regiuni ale Spaniei vor sta in carantina

Lista judetelor unde sunt instituite restrictii orare de functionare pentru terase, cluburi, baruri, sali de jocuri de noroc a fost extinsa, in urma unei decizii de luni a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta. Totodata, a fost actualizata lista statelor cu risc epidemiologic ridicat, persoanele sosite de acolo urmand sa stea in carantina. De asemenea, vor sta in carantina cei care ajung in Romania din sase regiuni ale Spaniei.

Noi restrictii pentru romani. inca doua tari ne-au pus pe lista rosie. Ce trebuie sa faca cei care calatoresc in aceste state

Numarul mare de cazuri noi de Covid-19 din ultimele doua saptamani le-au determinat pe autoritatile sanitare din Belgia si Serbia sa treaca Romania pe lista statelor cu risc epidemiologic ridicat si sa impuna noi restrictii pentru romanii care urmeaza sa intre pe teritoriul lor.

STUDIU: Romania are cea mai mare rata a deceselor standardizate pentru boli tratabile din UE. Cum puteau fi evitate

Conform unui studiu Eurostat, Romania are cea mai mare rata de decese din Uniunea Europeana, care puteau fi evitate. Romania, cea mai mare rata de deces standardizata pentru boli tratabile din.

Romanii din mai multe zone intra in Belgia cu test PCR si stau in autoizolare extinsa

Autoritatile belgiene au extins masura autoizolarii si obligativitatea testului PCR la sosirea in Belgia pentru cetatenii din mai multe zone ale Romaniei, masura fiind in vigoare de astazi, scrie News.

Surse: Statul italian si Euronext, intr-o posibila alianta pentru preluarea Bursei din Milano

Statul italian ia in calcul sa se alieze cu operatorul bursier paneuropean Euronext NV pentru achizitia Bursei din Milano - Borsa Italiana SpA, conform unor surse citate de Bloomberg.

Zile de cosmar pentru o familie din Giurgiu. Motivul pentru care nu pot sa-si ingroape mortul de COVID

Zile de cosmar pentru o familie din Giurgiu care nu poate sa-si ingroape mortul de COVID, din cauza nepasarii unor angajati din spital, asa cum spun ei. Totul s-a intamplat la Craiova, iar familia nu mai stie unde sa-si strige disperarea.

Marea Britanie impune o carantina de 14 zile persoanelor venite din mai multe regiuni. Care sunt tarile vizate

Din cauza cresterii cazurilor de infectare cu COVID-19 la nivel mondial, Marea Britanie va impune carantina de 14 zile tuturor persoanelor venite din Franta, Olanda, Malta si alte trei tari, a anuntat ministrul Tr.

Tel Drum a incheiat un nou contract de 11 milioane de euro pentru intretinerea drumurilor din Teleorman

Tel Drum a semnat, pe 5 august 2020, un nou contract cu Consiliul Judetean Teleorman pentru intretinerea pe timp de vara a drumurilor din partea de vest a judetului, potrivit Sistemului Electronic de Achizitii Publice SEAP), conform G4media.

Cursuri IT pentru angajatii firmelor din Romania, cu fonduri europene de 30 milioane Euro

Angajatii firmelor din Romania, inclusiv din microintreprinderi si firme mici si mijlocii IMM), vor putea urma cursuri IT, in cadrul unor viitoare proiecte europene, pentru care s-au alocat in total 30 de milioane de euro, din fonduri europene si de la bugetul de stat, potrivit Ghidurilor solicitantului lansate oficial.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2849 seconds )