Libnet.ro
UNICEF

20:00

Noile coduri modifica Legea insolventei.

România Liberă România Liberă,
Noile coduri modifica Legea insolventei.

Legea insolventei se modifica de la 1 februarie, ca urmare a intrarii in vigoare a noilor coduri Penal si de Procedura Penala. Schimbarea va avea un impact major asupra sistemului juridic ca intreg, influentand pe alocuri si domeniul insolventei, chiar daca nu intr-o masura atat de mare. , a declarat Vasile Godinca-Herlea, asociat coordonator al Casei de Insolventa Transilvania CITR). Vechea lege prevedea ca, in momentul deschiderii procedurii de insolventa, vor fi suspendate toate . continuă pe România Liberă

CITR: Din 1 februarie se modifica Legea Insolventei

Legea insolventei se modifica de la 1 februarie, ca urmare a intrarii in vigoare a noilor coduri Penal si de Procedura Penala, sustin specialistii Casei de Insolventa Transilvania CITR), potrivit unui comunicat de presa.

iCCJ: Modificarile propuse pentru noile coduri sa fie facute inaintea intrarii in vigoare a acestora

Modificarile si completarile propuse de iCCJ si de celelalte institutii implicate in aplicarea noilor coduri penal si de procedura penala trebuie realizate inainte de data stabilita pentru intrarea in.

Noile coduri: Guvernul a trisat Comisia Europeana pe latura penala

Sa fie neglijenta in serviciu sau complicitate cu viitorii infractori? Guvernul Ponta a ignorat toate solicitarile de corectare a unor carente din viitoarea legislatie penala, desi Comisia Europeana se astepta sa adopte modificarile cuvenite pana la intrarea in vigoare a noilor coduri.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )