Libnet.ro
UNICEF

07:00

Noile iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi mai groase. Oare de ce?

Playtech Playtech,
Noile iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi mai groase. Oare de ce?

Noi imagini postate online de cei de la MacRumors confirma ca viitoareleiPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi mai groase decat modelele precedente. Ca de fiecare data, 2015 nu a reprezentat anul in care sa nu fim asaltati cu zvonuri legate de noile iPhone-uri ce urmeaza sa fie lansate in doar cateva zile. Cele [] Noile iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi mai groase. Oare de ce? Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Noile iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi mai groase, iar motivul te va surprinde

Noi imagini postate online de cei de la MacRumors confirma ca viitoareleiPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi mai groase decat modelele precedente. Ca de fiecare data, 2015 nu a reprezentat anul in care sa nu fim asaltati cu zvonuri legate de noile iPhone-uri ce urmeaza sa fie lansate in doar cateva zile. Cele [] Noile iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi mai groase, iar motivul te va surprinde Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Statii de tramvai moderne la Botosani. Calatorii nu vor mai astepta in ploaie sau ninsoare

Statiile de tramvai din municipiul Botosani vor fi modernizate. Principalele nemultumiri ale calatorilor erau ca trebuie sa astepte minute bune in statie pe ploaie, vant si ninsoare. Noile statii vor fi acoperite.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )