Libnet.ro
UNICEF

15:30

Noile smartphone-uri cu Windows Phone vin de la Micromax

Playtech Playtech,
Noile smartphone-uri cu Windows Phone vin de la Micromax

Desi la nivel global nu putem spune ca rasar smartphone-uri cu Windows Phone de la toti producatorii, cei de la Micromax intra la exceptii. in teorie, Windows Phone nu a fost niciodata gandit ca o platforma care sa ruleze numai pe smartphone-uri Nokia Lumia. Din pacate, la aceasta ora, trendul din aceasta directie este foarte evident. Din acest motiv, suntem surprinsi cand vedem ca alti producatori de gadget-uri isi incearca norocul cu niste aparate preinstalate cu WP8. Este vorba de []. continuă pe Playtech

Colectia de vara-toamna cu Windows Phone: indienii pregatesc cel mai usor telefon din lume si doua modele ieftine

La conferinta Build de anul acesta, Microsoft a anuntat ca Windows Phone isi va mari plaja de parteneri, iar unul dintre acestia este Xolo din India. Acum, apar vesti privitoare la smartphone-ul pe care il pregateste aceasta companie si aparent ar fi cel mai usor din lume.

Mozilla - smartphone-uri Firefox low-cost in India si Indonezia

La inceputul acestui an, in cadrul Mobile World Congress din Barcelona, Mozilla vorbea despre planul sau de a duce smartphone-uri chiar si in cele mai sarace regiuni, prin introducerea unui dispozitiv foarte ieftin.

Carcase ingenioase pentru smartphone-uri

Carcasa Theo Power iti poate incarca telefonul fara niciun cablu sau doar folosind o baterie. Theo Power este o carcasa ingenioasa pentru smartphone-uri care este echipata cu tehnologie wireless, dar in acelasi timp similar Powermat-ului Duracell) si cu baterie de back-up care poate fi folosita pentru a-ti alimenta telefonul.

Cel mai usor smartphone din lume, doar 100 de grame

Firma Indiana XOLO va lansa cel mai usor smartphone din lume care va cantari doar 100 de grame. Potrivit Neowin, compania va comunica lansarea a doua noi smartphone-uri XOLO Windows Phone pe 16 iunie. Noul XOLO va.

Productia asiatica de smartphone-uri se extinde pe piata romaneasca prin eMAG si Flanco

Compania indiana Karbonn Mobiles, producatorul asiatic cu cea mai mare crestere pe segmentul de smartphone, se lanseaza pe piata romaneasca, unde va incepe comercializarea a patru modele de smartphone si a unui feature phone.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )