Libnet.ro
UNICEF

23:30

Nou acord intre Grecia si creditorii externi. Jean-Claude Juncker: Nu exista Grexit (VIDEO)

B1 B1,
Nou acord intre Grecia si creditorii externi. Jean-Claude Juncker: Nu exista Grexit (VIDEO)

Un nou acord s-a incheiat intre Grecia si creditorii internationali, potrivit anuntului facut de prim ministrul belgian Charles Michel, pe Twitter, informeaza B1 TV. Acord, a scris pe Twitter, premierul. continuă pe B1

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker: Nu va exista un Grexit

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a declarat, dupa incheierea unui acord privind un nou plan de salvare a Greciei, ca nu va exista un Grexit, relateaza Reuters in pagina electronica.

David Cameron, despre noul acord dintre Grecia si creditorii internationali: Nu trebuie sa subestimam amploarea acestei provocari

Premierul britanic David Cameron cred ca implementarea acordului dintre Grecia si celelalte state din zona euro va fi o misiune care nu trebuie subestimata, potrivit Agerpres. in mod clar, provocarea se va concentra.

Pas urias spre evitarea Grexitului: Atena a trimis Eurogrup un pachet dur de reforme si reduceri de cheltuieli, in incercarea de a obtine un nou acord de asistenta financiara

Presedintele Eurogrup, Jeroen Dijsselbloem, a primit, joi seara , in termenul promis, noul planul de reforme al Greciei, in speranta obtinerii unui al treilea program de asistenta financiara si de a ramane in zona euro, anunta AFP. Presa britanicasustine ca planul de austeritate ar fi cel mai dur din ultimii ani, iar ironia ar putea face ca populistul Alexis Tsipras sa isi puna semnatura pe cele mai dure masuri de austeritate impuse in ultimii ani in aceasta tara. Guvernul Greciei a trimis catre Eurogrup un pachet foarte dur de reforme si reduceri de cheltuieli in valoare de 13 miliarde de euro, in incercarea de a evita Grexitul si de a obtine un nou acord de salvare la reuniunea de duminica a liderilor Uniunii Europene, scrieThe Guardian.

in ce consta noul acord pentru Grecia. Mingea, in terenul lui Tsipras

Dupa aproximativ 17 ore de negocieri, Grecia si creditorii sai au ajuns la un acord care a fost acceptat in mod unanim de Eurogrup.

Actiunile marilor companii europene, in crestere dupa finalizarea acordului intre Grecia si creditorii internationali

Actiunile marilor companii europene cresc puternic luni, in urma acordului dintre liderii zonei euro si reprezentantii Greciei, pentru negocierea unui al treilea program de sustinere financiara pentru statul elen.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )