Libnet.ro
UNICEF

23:30

in ce consta noul acord pentru Grecia. Mingea, in terenul lui Tsipras

România Liberă România Liberă,
in ce consta noul acord pentru Grecia. Mingea, in terenul lui Tsipras

Dupa aproximativ 17 ore de negocieri, Grecia si creditorii sai au ajuns la un acord care a fost acceptat in mod unanim de Eurogrup. continuă pe România Liberă

David Cameron, despre noul acord dintre Grecia si creditorii internationali: Nu trebuie sa subestimam amploarea acestei provocari

Premierul britanic David Cameron cred ca implementarea acordului dintre Grecia si celelalte state din zona euro va fi o misiune care nu trebuie subestimata, potrivit Agerpres. in mod clar, provocarea se va concentra.

Eurogrupul vrea sa negocieze un al treilea program de ajutor pentru Grecia

Ministrii Economiei si Finantelor din zona euro se reunesc din nou, sambata, pentru a incerca sa ajunga la un acord cu Grecia, care sa permita ca aceasta sa ramana in zona euro si sa inceapa negocierile pentru un al treilea program de ajutor, cu care sa iasa din blocajul financiar.

Consiliul European confirma: S-a ajuns la un acord pentru salvarea Greciei

UPDATE: Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a anuntat pe Twitter ca s-a ajuns la un acord unanim pentru Grecia care contine reforme serioase si suport financiar.

Document oficial al Eurogrup: Un eventual program de asistenta financiara pentru Grecia, estimat la 82-86 miliarde de euro

Un eventual nou program de asistenta financiara pentru Grecia este estimat la 82-86 miliarde de euro, se arata in documentului oficial al Eurogrup transmis duminica liderilor statelor membre ale zonei euro,.

Nou acord intre Grecia si creditorii externi. Jean-Claude Juncker: Nu exista Grexit (VIDEO)

Un nou acord s-a incheiat intre Grecia si creditorii internationali, potrivit anuntului facut de prim ministrul belgian Charles Michel, pe Twitter, informeaza B1 TV. Acord, a scris pe Twitter, premierul.

Draghi, BCE: De data asta, e greu de gasit o solutie pentru Grecia

Presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, sugereaza ca este tot mai greu de gasit o solutie pentru criza datoriilor din Grecia.

Surse: Eurogrupul are o lista de conditii suplimentare pentru Grecia

Mai multe surse europene au declarat pentru AFP si Reuters ca Eurogrupul a redactat o lista cu cerinte suplimentare pe care Grecia trebuie sa le indeplineasca in vederea inceperii negocierilor pentru cel de al.

intalnire-cheie pentru Grecia. Ministrii de Finante din Zona Euro dezbat planul de reforme propus de guvernul elen

Ministrii de Finante din Zona Euro dezbat astazi planul de reforme propus de guvernul elen, intr-o prima intalnire-cheie pentru soarta Greciei. Daca masurile vor fi considerate credibile, Grecia are sanse sa.

Actiunile europene cresc puternic dupa acordul pentru Grecia

Actiunile marilor companii europene cresc puternic in urma acordului dintre liderii zonei euro si reprezentantii Greciei pentru negocierea unui al treilea program de sustinere financiara pentru statul elen aflat in pragul falimentului, relateaza.

Aurescu saluta acordul pentru Grecia

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a salutat, luni, acordul la care s-a ajuns in privinta Greciei, pe care il considera o dovada ca Uniunea Europeana are capacitatea de a gasi in situatii de criza solutii pentru cele mai complicate probleme.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )