Libnet.ro
UNICEF

11:30

Un nou atac armat zguduie SUA. O sa simt o mare placere atunci cand am sa va macelaresc

Adevărul Adevărul,
Un nou atac armat zguduie SUA. O sa simt o mare placere atunci cand am sa va macelaresc

Fiul unuia dintre regizorii trilogiei Jocurile Foamei a ucis sase persoane, impuscandu-le de la volanul masinii pe trei dintre acestea. Tanarul de 22 de ani a murit in timpul schimbului de focuri cu politistii, nu inainte de a injunghia mortal alte trei persoane. continuă pe Adevărul

UPDATE. Un nou INCIDENT ARMAT in SUA. Cel putin 7 persoane au murit

UPDATE: Cel putin sapte persoane au murit, iar alte trei au fost ranite intr-un incident armat produs vineri seara in apropierea campusului Universitatii Santa Barbara, in statul american California,.

Un nou INCIDENT ARMAT in SUA. Cel putin 3 persoane au murit

Cel putin trei persoane au murit, iar alte sapte au fost ranite intr-un incident armat produs vineri seara in apropierea campusului Universitatii Santa Barbara, in statul american California, informeaza ABC.

Atac armat in Atena, la o filiala a Partidului Socialist, in timpul scrutinului europarlamentar

Un atac armat a avut loc, duminica dimineata, la o filiala a PartiduluiSocialist grec PASOK), fara ca nimeni sa fie ranit. Persoane ramase neidentificate au deschis focul in timpul scrutinului.

Atac armat la Bruxelles, soldat cu trei morti si un ranit grav

Trei persoane au fost ucise si o a patra a fost ranita grav intr-un atac armat care a avut loc sambata in zona Muzeului Evreiesc din Bruxelles, anunta AFP. Alte 12 persoane sunt in stare de soc si au primit ingrijiri medicale in urma incidentului.

Trei persoane au fost ucise intr-un atac armat, in Muzeul Evreiesc din Bruxelles

Cel putin trei persoane au fost ucise, iar alta este in stare grava intr-un incident armat produs sambata dupa-amiaza in interiorul Muzeului Evreiesc din Bruxelles. Potrivit lefigaro. fr, incidentul armat a.

Atac armat intr-un campus studentesc din California: Cel putin 3 morti si 7 raniti

Cel putin trei persoane au murit, iar alte sapte au fost ranite intr-un incident armat produs vineri seara in campusul studentesc Isla Vista, situat in vecinatatea Universitatii UC Santa Barbara, in statul.

Atac armat intr-un campus studentesc din California: Sase persoane au fost ucise si sapte ranite

Sase persoane au murit, iar alte sapte au fost ranite intr-un incident armat produs vineri seara in campusul studentesc Isla Vista, situat in vecinatatea Universitatii UC Santa Barbara, in statul american.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )