Libnet.ro
UNICEF

15:00

Un nou atac la Istanbul: Doi barbati inarmati au intrat in sediul partidului AK, aflat la conducere

B1 B1,
Un nou atac la Istanbul: Doi barbati inarmati au intrat in sediul partidului AK, aflat la conducere

Doi barbati inarmati au intrat in sediul partidului AK Dreptate si Dezvoltare) aflat la conducere in Istanbul, la o zi dupa ce un procuror a fost luat ostatic. Potrivit agentiei Dogan, politia a izolat zona. continuă pe B1

Nou atac armat la Istanbul. Atacatorul care a intrat in sediul Partidului AKP a fost RETINUT

Un nou atac armat a avut loc, miercuri, la Istanbul. Un barbat inarmat a intrat in sediul Partidului Justitie si Dezvoltare AKP) din Istanbul, relateaza cotidianul Hurriyet, citat de Mediafax.

Nou atac in Turcia: Schimb de focuri la sediul politiei din Istanbul

Un schimb de focuri a avut loc intre politia turca si doi atacatori in fata sediului institutiei din Istanbul, doi ofiteri de politie fiind raniti, informeaza The Guardian, potrivit Mediafax. Un oficial din.

SURSE Recep Erdogan isi scurteaza vizita din Romania din cauza incidentului de la Istanbul

Recep Tayyip Erdogan isi va scurta vizita din Romania din cauza incidentului de la Istanbul in care un procuror turc a murit dupa ce fusese luat ostatic de doi barbati inarmati care faceau parte dintr-o grupare de extrema stanga, au declarat pentru Hotnews. ro surse avizate. Erdogan va renunta la dineul pe care urma sa-l dea in onoarea sa Klaus Iohannis la Cotroceni, au mai spus sursele citate.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )