Libnet.ro
UNICEF

23:00

Un nou ATAC al teroristilor din Boko Haram, in Nigeria: Cel putin 150 de persoane au MURIT

România Liberă România Liberă,
Un nou ATAC al teroristilor din Boko Haram, in Nigeria: Cel putin 150 de persoane au MURIT

Aproximativ 150 de persoane au murit inecate sau au fost impuscate in timp ce fugeau, joi, din calea unui atac al gruparii islamiste Boko Haram, in satul Kukuwa-Gari din statul Yobe, din nord-estul Nigeriei. continuă pe România Liberă

Nigeria: 150 de oameni au murit incercand sa fuga din calea unui atac al gruparii Boko Haram

Circa 150 de persoane au murit incercand sa fuga din calea unui atac al gruparii islamiste Boko Haram intr-un sat din nord-estul Nigeriei, informeaza AFP, citata de Mediafax. Membri ai Boko Haram au deschis.

Liderul Boko Haram, Abubakar Shekau, dezminte printr-un mesaj vocal informatiile potrivit carora ar fi fost ucis sau inlocuit de la conducerea gruparii islamiste

Liderul Boko Haram, Abubakar Shekau, neaga informatiile potrivit carora ar fi fost ucis sau inlocuit de la conducerea gruparii islamiste nigeriene, relateaza The Telegraph. in toata lumea se vorbeste ca am.

Liderul Boko Haram, Abubakar Shekau, neaga ca ar fi fost ucis sau inlocuit de la conducerea gruparii

Liderul Boko Haram, Abubakar Shekau, a dezmintit informatiile potrivit carora ar fi fost ucis sau inlocuit de la conducerea gruparii islamiste nigeriene, intr-un mesaj audio difuzat duminica.

Basescu, un nou atac la adresa justitiei

Traian Basescu lanseaza un nou atac la adresa Justitiei. Spune ca judecatorii sunt lasi pentru ca nu resping rechizitoriile prost intocmite de procurori. in plus, ii acuza pe magistrati ca se tem .

Turcia: Nou atac al rebelilor din PKK. Bilantul victimelor

Opt soldati au fost ucisi, miercuri, intr-un atac din provincia Siirt din Turcia, atribuit rebelilor din Partidul Muncitorilor din Kurdistan PKK), a anuntat armata turca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2683 seconds )