Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liderul Boko Haram, Abubakar Shekau, neaga ca ar fi fost ucis sau inlocuit de la conducerea gruparii

Adevărul Adevărul,
Liderul Boko Haram, Abubakar Shekau, neaga ca ar fi fost ucis sau inlocuit de la conducerea gruparii

Liderul Boko Haram, Abubakar Shekau, a dezmintit informatiile potrivit carora ar fi fost ucis sau inlocuit de la conducerea gruparii islamiste nigeriene, intr-un mesaj audio difuzat duminica. continuă pe Adevărul

Liderul Boko Haram, Abubakar Shekau, dezminte printr-un mesaj vocal informatiile potrivit carora ar fi fost ucis sau inlocuit de la conducerea gruparii islamiste

Liderul Boko Haram, Abubakar Shekau, neaga informatiile potrivit carora ar fi fost ucis sau inlocuit de la conducerea gruparii islamiste nigeriene, relateaza The Telegraph. in toata lumea se vorbeste ca am.

Cine este noul lider al islamistilor de la Boko Haram

Gruparea islamista Boko Haram are un nou lider, dupa ce vechiul conducator a disparut din inregistrarile teroristilor, a anuntat presedintele Ciadului, Idriss Deby, conform BBC. Astfel, Abubakar Shekau ar fi fost inlocuit cu Mahamat Daoud, care nu este o persoana de notorietate publica.

Chris Henry, fost adversar al lui Adrian Diaconu, a fost ucis la Houston

Americanul Chris Henry, in varsta de 34 de ani, fost adversar al pugilistului Adrian Diaconu, a fost ucis, sambata, la Houston, informeaza examiner. com.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2598 seconds )