Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este noul lider al islamistilor de la Boko Haram

România Liberă România Liberă,
Cine este noul lider al islamistilor de la Boko Haram

Gruparea islamista Boko Haram are un nou lider, dupa ce vechiul conducator a disparut din inregistrarile teroristilor, a anuntat presedintele Ciadului, Idriss Deby, conform BBC. Astfel, Abubakar Shekau ar fi fost inlocuit cu Mahamat Daoud, care nu este o persoana de notorietate publica. continuă pe România Liberă

Dinamo este noul lider al Ligii I

Dinamo Bucuresti a urcat pe prima pozitie a clasamentului Ligii I de fotbal, in urma victoriei inregistrate pe teren propriu, cu scorul de 3-0 1-0), in fata formatiei FC Voluntari, joi seara, in ultimul meci al.

Gruparea terorista Boko Haram are un nou lider

Gruparea islamista nigeriana Boko Haram, afiliata organizatiei teroriste Stat Islamic, are un nou lider, Mahamat Daoud, a anuntat presedintele Ciadului, Idriss Deby, fara sa precizeze ce s-a intamplat cu fostul lider, Abubakar Shekau.

Gruparea islamista nigeriana Boko Haram are un nou lider

Gruparea islamista nigeriana Boko Haram, afiliata organizatiei teroriste Stat Islamic, are un nou lider, a anuntat presedintele Ciadului, Idriss Deby, citat de BBC News Online.

Gruparea islamista nigeriana Boko Haram are un nou lider

Gruparea islamista nigeriana Boko Haram, afiliata organizatiei teroriste Stat Islamic, are un nou lider, a anuntat presedintele Ciadului, Idriss Deby, citat de BBC News Online, potrivit Mediafax. Deby nu a.

Cine este femeia gasita moarta pe o cale ferata din Romania

Vineri, la primele ore ale diminetii, oficialii CFR au fost anuntati de catre cei care conduceau trenul accelerat 1821 care circula pe ruta Bucuresti Arad ca, in dreptul statiei Dacia din Petrosani, o femeie este.

Cine este Nicolae, nepotul dezmostenit al regelui Mihai I

Nicholas Michael Medforth-Mills, fost Principe al Romaniei, este fiul principesei Elena, cea de-a doua fiica a Regelui Mihai I al Romaniei si a principesei Ana.

Cine este Nicolae, nepotul regelui Mihai I, indepartat de la succesiune

Nicholas Michael Medforth-Mills, fost Principe al Romaniei, este fiul principesei Elena, cea de-a doua fiica a Regelui Mihai I al Romaniei si a principesei Ana.

Cine este meditatorul un pic impuscat al lui Mircea Badea: Daca e sa iau lumina de undeva, de acolo ar fi de luat

Mircea Badea a afirmat, in pasa editiei de luni a emisiunii in gura presei cu Sinteza zilei, ca meditatorul sau in materie de stat de drept si libertate este John Fitzgerald Kennedy. Am si eu un meditator.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )