Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este femeia gasita moarta pe o cale ferata din Romania

Antena3 Antena3,
Cine este femeia gasita moarta pe o cale ferata din Romania

Vineri, la primele ore ale diminetii, oficialii CFR au fost anuntati de catre cei care conduceau trenul accelerat 1821 care circula pe ruta Bucuresti Arad ca, in dreptul statiei Dacia din Petrosani, o femeie este. continuă pe Antena3

Ea este femeia ideala! Milioane de barbati viseaza la ea. Este perfectiunea intruchipata

Visul multor barbati tocmai s-a implinit! Un amator de Photoshop a reusit sa creeze femeia ideala: o combinatie intre Angelina Jolie si Megan Fox. Toata lumea se ingramadeste sa vada minunea, fotografia.

Cine este noul lider al islamistilor de la Boko Haram

Gruparea islamista Boko Haram are un nou lider, dupa ce vechiul conducator a disparut din inregistrarile teroristilor, a anuntat presedintele Ciadului, Idriss Deby, conform BBC. Astfel, Abubakar Shekau ar fi fost inlocuit cu Mahamat Daoud, care nu este o persoana de notorietate publica.

Cine este autorul crimelor dintr-un magazin Ikea

Un imigrant din Eritreea a recunoscut comiterea atacului produs intr-un centru comercial din Suedia, soldat cu doi morti si doi raniti.

Cine este Nicolae, nepotul dezmostenit al regelui Mihai I

Nicholas Michael Medforth-Mills, fost Principe al Romaniei, este fiul principesei Elena, cea de-a doua fiica a Regelui Mihai I al Romaniei si a principesei Ana.

Cine este Nicolae, nepotul regelui Mihai I, indepartat de la succesiune

Nicholas Michael Medforth-Mills, fost Principe al Romaniei, este fiul principesei Elena, cea de-a doua fiica a Regelui Mihai I al Romaniei si a principesei Ana.

Cine este meditatorul un pic impuscat al lui Mircea Badea: Daca e sa iau lumina de undeva, de acolo ar fi de luat

Mircea Badea a afirmat, in pasa editiei de luni a emisiunii in gura presei cu Sinteza zilei, ca meditatorul sau in materie de stat de drept si libertate este John Fitzgerald Kennedy. Am si eu un meditator.

PSD ii somneaza pe liberali sa spuna daca Predoiu si Ialomitianu sunt cercetati intr-un dosar disjuns din dosarul Gala Bute: De ce este ascuns acest caz sub presul din Modrogan?

Social-democratii le cer liberalilor sa spunca daca prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu este implicat intr-un dosar disjuns din Gala Bute. in presa au aparut informatii conform carora.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )