Libnet.ro
UNICEF

23:15

Un nou termen de judecata in procesul dintre Diaconescu si Oltchim

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un nou termen de judecata in procesul dintre Diaconescu si Oltchim

Tribunalul Valcea a decis ieri acordarea unui nou termen de judecata in procesul dintre Dan Diaconescu si Oltchim, arata un comunicat trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Daniel Chitoiu spune ca luni va reporni productia la una dintre sectiile Oltchim

Una dintre sectiile Oltchim va fi repornita luni, a afirmat ministrul economiei, Daniel Chitoiu, la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. Potrivit acestuia, pana la sfarsitul saptamanii in curs vor fi platite salariile restante pe luna august, iar saptamana viitoare jumatate din salariile pe luna septembrie. Chitoiu a mai spus ca reprezentanti ai Ministerului Economiei, impreuna cu seful Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, vor pleca joi la Bruxelles pentru a discuta despre acordarea ajutorului de stat pentru Oltchim.

Daniel Chitoiu: Luni va REPORNI productia la una dintre sectiile Oltchim.

Ministrul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Daniel Chitoiu, a declarat, miercuri, in cadrul sedintei de Guvern, ca incepand de luni, 22 octombrie a. c. , va reincepe productia la una dintre sectiile Oltchim, scrie Agerpres. Vineri, va intra in teste prima sectie de lucru la Oltchim, iar luni va reincepe productia acolo. De asemenea, pana la sfarsitul saptamanii, acordam lichidarea la salariile pe luna august si speram ca saptamana viitoare sa achitam jumatate din luna septembrie. Am .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )