Libnet.ro
UNICEF

14:00

O noua actrita din Romania face furori la Cannes! Silvia Busuioc, eleganta la premiera filmului regizat de Mick Davis!

ADPM ADPM,
O noua actrita din Romania face furori la Cannes! Silvia Busuioc, eleganta la premiera filmului regizat de Mick Davis!

Actritele de origine romana fac furori anul acesta la Festivalul de Film de la Cannes. De data asta, Silvia Busuioc s-a numarat printre invitatii de seama de la premiera filmului de scurt metraj romanesc Lingura veche, care a avut loc in cadrul celebrului festival! . continuă pe ADPM

Comunitatea homosexuala din Romania, amenintata cu MOARTEA

Pe afisul care anunta informatii despre locatia marsului sustinut de comunitatile homosexuale din Romania, a aparut un mesaj discriminator la adresa minoritatilor gay din Romania. Astfel, pe afis a fost scris mesajul Moarte bulangiilor.

Documentul care arata cum supraveghea regimul mafiot presa din Romania

Miercuri seara, la Sinteza zilei, Mihai Gadea a aratat cum supraveghea regimul mafiot presa din Romania. Compania lui Sarbu Adrian, Mediafax, a monitorizat presa din Romania avand la baza cuvintele cheie Traian.

O bomba a fost descoperita intr-un autocar ce efectua o cursa de la Praga spre Varna. Autocarul este al unei firme din Romania, iar la bord erau inclusiv romani. Anchetatorii nu exclud posibilitatea unui complot terorist islamist

O bomba artizanala a fost descoperita intr-un autocar plin cu pasageri, care efectua o cursa de la Praga Cehia) catre Varna Bulgaria), relateaza site-ul Novinite. com. Autocarul apartine unei firme din Romania si este inmatriculat in Bulgaria, la bordul vehiculului, care urma sa traverseze Romania, fiind inclusiv cetateni romani.

Seful Parlamentului ungar, iNGRIJORAT de viitorul maghiarilor din Romania

Nivelul relatiilor dintre Ungaria si Romania este atat de scazut, incat viitorul comunitatii maghiarilor din Romania provoaca ingrijorari grave, a apreciat presedintele Parlamentului ungar Laszlo Kover.

Tribunalul Bucuresti s-a pronuntat: Instantele din Romania nu pot judeca dosarul in care un german sustine ca e fiul regelui Mihai I

Tribunalul Bucuresti a decis ca instantele din Romania nu pot judeca dosarul in care cetateanul german Dieter Stanzeleit, pretins fiu al regelui Mihai I, cere stabilirea paternitatii, hotararea putand fi.

in plin scandal legat de defrisari, cu mii de oameni in strada, cu promisiuni peste promisiuni de la guvernanti, lemnul circula pe drumurile din Romania in camioane fara numere de inmatriculare (VIDEO)

In plin scandal privind defrisarile ilegale din Romania, camioane fara numere de inmatriculare circula nestingherite pe drumurile forestiere ticsite de busteni. Camionul din inregistrare, incarcat cu zeci.

Exista oficiali si fosti oficiali guvernamentali din Romania care au interdictie in SUA

Brian Hoyt Yee, asistent adjunct al secretarului de Stat american, a declarat, in Congres, ca exista oficiali si fosti oficiali guvernamentali din Romania si Bulgaria care nu au permisiunea sa calatoreasca in SUA ca urmare a unor suspiciuni de coruptie, potrivit surselor din presa.

Yee: Exista oficiali si fosti oficiali guvernamentali din Romania care au interdictie in SUA

Brian Hoyt Yee, asistent adjunct al secretarului de Stat american, a declarat, ca exista oficiali si fosti oficiali guvernamentali din Romania si Bulgaria care nu au permisiunea sa calatoreasca in SUA ca.

Hoyt Yee: Exista oficiali si fosti oficiali guvernamentali din Romania si Bulgaria care nu au permisiunea sa calatoreasca in SUA ca urmare a unor suspiciuni de coruptie

Asistentul adjunct al secretarului de Stat american, Brian Hoyt Yee, spune ca exita oficiali si fosti oficiali guvernamentali din Romania si Bulgaria care nu au permisiunea sa calatoreasca in SUA ca urmare a.

Mesajul oamenilor de afaceri pentru Iohannis: il sfatuim sa nu promulge anumite legi care aduc atingeri grave mediului de afaceri din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a avut, miercuri, o intanlnire la Palatul Cotroceni cu reprezentantii mediului de afaceri din Romania, pentru a avea o prima evaluare a prioritatilor din acest domeniu, scrie.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2072 seconds )