Libnet.ro
UNICEF

12:00

O noua posibila adversara pentru Simona Halep. Radwanska s-a impus la Tianjin si s-a calificat la Turneul Campioanelor

Adevărul Adevărul,
O noua posibila adversara pentru Simona Halep. Radwanska s-a impus la Tianjin si s-a calificat la Turneul Campioanelor

Agnieszka Radwanska, locul 6 mondial, a castigat, azi, turneul de la Tianjin, al 16-lea sau titlu WTA, si a devenit a cincea jucatoare calificata la Turneul Campioanelor. continuă pe Adevărul

Italienii nu o vad favorita pe Simona Halep la Turneul Campioanelor: Nu i-a mers bine la competitiile importante

Pe 25 octombrie va debuta Turneul Campioanelor, competitie unde Simona Halep a obtinut calificarea de mai mult timp. Cu toate ca va fi favorita numarul unu dupa retragerea Serenei Williams), Simona Halep nu este vazuta drept o posibila castigatoare a turneului de italienii de la oktennis. it: Nu i-a mers bine la turneele importante.

WTA: Cinci motive pentru a o urmari pe Simona Halep la Singapore

Publicul ar trebui sa isi doreasca sa o vada pe jucatoarea de tenis Simona Halep jucand in Turneul Campioanelor, pentru ca este cea mai buna jucatoare pe hard din circuit in acest an, arata site-ul WTA, care a facut o lista cu cinci motive pentru care a o urmari pe Halep la Singapore.

Simona Halep a dezvaluit cine a fost idolul ei: Cand il vedeam, eram foarte emotionata

Simona Halep se pregateste in aceste zile pentru Turneul Campioanelor. Este favorita numarul unu a competitiei din Singapore.

FOTO Imaginea zilei: Simona Halep si Nadia Comaneci, antrenament pentru Olimpiada de la Rio

Simona Halep a adaugat pe contul ei de Twitter cateva imagini de la un antrenament pe care l-a facut impreuna cu Nadia Comaneci.

Obiecte semnate de Simona Halep si alte vedete, vandute in cadrul unei licitatii online

Platforma online Lavacow a scos la licitatie obiecte semnate de Simona Halep, sumele stranse urmand sa fie donate in scopuri caritabile. in cadrul licitatiei mai pot fi gasite si obiecte semnate de Anghel Iordanescu, creatii ale lui Ioan Nemtoi sau obiecte de imbracaminte purtate de soprana Angela Gheorghiu.

Mesaj emotionant trimis de Simona Halep dupa decesul Florentei Mihai

Simona Halep a reactionat dupa decesul fostei mare jucatoare Florenta Mihai cu un mesaj postat pe retelele de socializare.

A murit Florenta Mihai. Imagini de colectie, cu Simona Halep si Irina Begu

A murit Florenta Mihai, prima jucatoare din Romania care a ajuns in finala la Roland Garros. Prin mana fostei tenismene au trecut mai toate jucatoarele mari de aucm, ca Halep si Begu.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2466 seconds )