Libnet.ro
UNICEF

06:15

O noua zi de proteste antisistem la Oradea

Adevărul Adevărul,
O noua zi de proteste antisistem la Oradea

Oradenii se intalnesc luni seara, de la 19. 00, la statuia Eroului Necunoscut din Parcul 1 Decembrie pentru a protesta fata de clasa politica. continuă pe Adevărul

A treia zi de proteste antisistem, la Turnu Severin. Vineri seara sunt anuntate noi manifestatii in fata Prefecturii Mehedinti

Protestele de la Drobeta Turnu Severin organizate miercuri si joi, se reiau vineri seara in fata Palatului Administrativ din municipiu. in prima seara de proteste au fost aproximativ 250 de participanti. in cea de-a doua seara au fost mai putini manifestanti, dar tinand cont ca e sfarsit de saptamana, in aceasta seara, numarul manifestantilor ar putea fi unul mai mare.

Peste 3.000 de galateni si-au anuntat pe Facebook participarea, vineri, la a treia zi de proteste antisistem

Un eveniment creat pe Facebook anunta o noua zi de proteste in Galati. Potrivit estimarilor, in aceasta seara, numarul celor care vor marsalui va fi mai mare decat in zilele precedente.

VIDEO A treia zi de proteste antisistem, la Timisoara. Vineri seara sunt anuntate noi manifestatii in Piata Operei

Protestele de la Timisoara organizate miercuri si joi in Piata Operei, se reiau vineri seara in Piata Operei din Timisoara. in prima seara de proteste au fost aproximativ 7. 000 de participanti. in cea de-a doua seara au fost mai putini manifestanti, dar tinand cont ca e weekend, in aceasta seara, numarul manifestantilor ar putea fi, din nou, unul ridicat.

A cincea zi de proteste antisistem la Cluj. Circa 50 de oameni au iesit in strada

Clujenii au iesit si in aceasta seara in strada pentru a protesta fata de clasa politica. Locul de intalnire a fost, la fel ca zilele trecute, Piata Unirii. Circa 50 de oameni sunt la proteste.

A cincea zi de proteste antisistem la Cluj. Strada de la Cluj a stabilit un set de 11 solicitari

Clujenii au iesit si in aceasta seara in strada pentru a protesta fata de clasa politica. Locul de intalnire a fost, la fel ca zilele trecute, Piata Unirii. Circa 50 de oameni au participat la proteste. S-au cristalizat 11 solicitari.

Proteste antisistem in tara, ziua 5: romanii vor schimbarea clasei politice. Mesaj emotionat de la Cluj pentru victimele din Colectiv: Voi ce faceti, ne-ati iertat?

Proteste anuntate in marile orase ale tarii si pentru sambata seara, dupa ce, cu o zi inainte, zeci de mii de romani din provincie au partificat la manifestatii de amploare, in care au cerut schimbaea intregii clase politice, pe care o acuza de coruptie, dar si responsabila de tragedia de la Clubul Colectiv din Bucuresti.

Proteste antisistem: ziua a cincea, Targu-Mures

Protestele in strada continua, dar la Targu-Mures duminica seara un singur om era la Ceasul cu Flori, locul de intalnire al manifestantilor.

A sasea zi de proteste antisistem, la Timisoara. Tot mai putini manifestanti ies in Piata Operei

Cateva zeci de manifestanti s-au adunat, duminica seara, din nou, in Piata Operei din Timisoara in semn de solidaritate cu victimele incendiului de la clubul Colectiv si pentru a protesta impotriva sistemului. Numarul protestatarilor adunati in centrul Timisoarei a scazut de la o zi la alta tot mai mult.

A patra zi de proteste antisistem la Cluj. Mesaj emotionant pentru victimele de la clubul Colectiv:Voi ce faceti? Ne-ati iertat?

Clujenii au iesit si in aceasta seara in strada. Circa 20 de persoane s-au intalnit in Piata Unirii, la ora 19. 00, pentru a patra zi consecutiv. Un panou cu un mesaj emotionant adresat victimelor de la Colectiv a fost pus langa zecile de lumanari aprinse in piata.

A patra zi de proteste antisistem la Cluj. Oamenii fac liste cu solicitari:Vrem lustratie in administratie

Clujenii au iesit si in aceasta seara in strada. Circa 300 de persoane s-au intalnit in Piata Unirii pentru a patra zi consecutiv. Oamenii au inceput sa faca liste de solicitari care sunt citite la portavoce.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )