Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noua varianta de coronavirus, care a aparut in Marea Britanie, a ajuns si in Israel

Hotnews Hotnews,
 Noua varianta de coronavirus, care a aparut in Marea Britanie, a ajuns si in Israel

Israelul a identificat patru cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus aparuta in Marea Britanie, a anuntat miercuri Ministerul Sanatatii, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Italia a confirmat un prim caz de infectare cu noua tulpina a coronavirusului din Marea Britanie

In Italia a fost confirmat un prim caz de infectare cu noua tulpina de coronavirus descoperita in Marea Britanie, a anuntat duminica Ministerul italian al Sanatatii, relateaza agentia EFE.

Merkel si Macron discuta cu sefii institutiilor UE despre noua tulpina de coronavirus descoperita in Marea Britanie

Presedintele francez Emmanuel Macron si cancelarul german Angela Merkel au avut duminica discutii telefonice cu sefii principalelor institutii ale UE despre situatia creata in urma confirmarii unei noi tulpini de coronavirus in Marea Britanie, relateaza Agerpres.

Regatul Unit a identificat o alta noua varianta de coronavirus Noua tulpina provine din Africa de Sud - UPDATE

Ministrul britanic al Sanatatii, Matt Hancock, a spus ca in Regatul Unit au fost identificate doua cazuri de infectare cu o alta noua varianta de coronavirus dupa ce contactii acestor cazuri au calatorit din Africa de Sud, relateaza Reuters. Aceasta alta tulpina de coronavirus este de mare ingrijorare, deoarece este mai contagioasa.

Italia are un prim pacient cu noua tulpina de coronavirus identificata in Marea Britanie

Italia a depistat un pacient infectat cu noua tulpina de coronavirus identificata in Marea Britanie, a anuntat duminica Ministerul italian al Sanatatii, relateaza Reuters.

Italia - Pacient cu noua tulpina de coronavirus descoperita in Marea Britanie

Un pacient cu noua tulpina de coronavirus detectata in Marea Britanie a fost depsitat in Italia, a anuntat duminica Ministerul italian al Sanatatii, citat de Reuters.

MAREA BRITANIE: Portul din Dover s-a redeschis

Portul din Dover s-a redeschis, slabind putin cordonul sanitar care strange Marea Britanie dupa anuntul descoperirii unei noi tulpini a virusului SARS-CoV-2, informeaza AFP.

Noua varianta de coronavirus e probabil in majoritatea tarilor europene deja, daca nu chiar in toate, sustine un expert britanic

Un expert din Marea Britanie sustine ca noua varianta de coronavirus este probabil deja in majoritatea tarilor europene, daca nu chiar in toate, potrivit Euronews. Un expert britanic sustine ca noua.

Noua tulpina de coronavirus se raspandeste in Europa. Italia confirma primul pacient, recent intors din Marea Britanie

Noua tulpina de coronavirus, descoperita in Marea Britanie, incepe sa se raspandeasca si in afara granitelor. Un italiana fost depistat cu aceasta, dupa ce s-a intors in tara,impreuna cu.

Italia a depistat un pacient cu noua tulpina de coronavirus identificata in Marea Britanie

In Italia, un pacient a fost confirmat pozitiv cu noua tulpina de coronavirus, identificata recent in Marea Britanie, potrivit unui anunt de duminica, 20 decembrie, al Ministerului Sanatatii din Peninsula.

Alexandru Rafila a declarat ca teoretic vaccinurile anti-COVID ar putea neutraliza si noua tulpina descoperita in Marea Britanie

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala Sanatatii a declarat luni ca noua tulpina de coronavirus, identificata in Marea Britanie, circula de fapt inca de pe 20 septembrie si ca vaccinurile anti-COVID ar trebui sa actioneze impotriva acestei tulpini, cel putin teoretic. Deputatul PSD a precizat, de asemenea ca ramane de vazut daca campania de vaccinare va fi sufient de rapida sa opreasca transmiterea excesiva.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )