Libnet.ro
UNICEF

06:00

Noul premier britanic le promite cetatenilor europeni ca vor putea ramane in Regatul Unit si dupa Brexit. Boris Johnson: Va multumesc pentru contributia adusa societatii noastre

B1 B1,
Noul premier britanic le promite cetatenilor europeni ca vor putea ramane in Regatul Unit si dupa Brexit. Boris Johnson: Va multumesc pentru contributia adusa societatii noastre

Noul premier britanic Boris Johnson a vorbit, in primul sau discurs de la investitura, despre cei 3,2 milioane de cetateni ai UE, care traiesc pe teritoriul Regatului Unit, si le-a promis ca vor putea ramane. continuă pe B1

Angela Merkel il felicita pe noul premier britanic Boris Johnson

Cancelarul german Angela Merkel l-a felicitat pe noul premier britanic, Boris Johnson si a afirmat ca se asteapta la o cooperare buna cu fostul primar al Londrei, informeaza Reuters.

VIDEO Boris Johnson si euroscepticii din jurul sau: cum arata noul guvern britanic, care promite Brexitul, cu sau fara acord

Noul premier britanic Boris Johnson s-a inconjurat de eurosceptici duri in cabinetul sau si promite sa paraseasca Uniunea Europeana UE) la 31 octombrie, cu sau fara acord, relateaza AFP.

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, mesaj dur pentru noul premier britanic, Boris Johnson: Nu renegociem nimic!

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, i-a transmis din nou joi premierului britanic Boris Johnson ca acordul de iesire incheiat cu Londra este singurul posibil pentru Uniunea Europeana, a spus.

Cine este Boris Johnson, noul premier al Marii Britanii

Boris Johnson este noul premier al Marii Britanii. A reusit sa-si vada visul implinit, acela de a calca pe urmele idolului sau: Winston Churchill. Fiu de eurodeputat si absolvent al prestigioasei.

Autoritatea Electorala Permanenta, anunt important pentru romanii din diaspora. Nu vor putea fi deschise sectii de votare pentru toti

Desi vorbim de un numar urias de romani in afara granitelor, nu vor putea fi deschise sectii de votare pentru toti. Autoritatea Electorala Permanenta sustine ca exista tari care permit un numar.

Initiativa legislativa prin care cetatenii vor putea adresa petitii Parlamentului ce ar urma sa fie dezbatute in plen

Doi deputati au elaborat o initiativa legislativa care ofera cetatenilor posibilitatea sa adreseze petitii colective Parlamentului. Petitiile vor ajunge sa fie dezbatute in plen daca vor aduna 10. 000 de semnaturi. Proiectul a fost prezentata luni, 22 iulie, in cadrul unui briefing de presa, transmite IPN.

BREXIT: Boris Johnson, noul premier al Marii Britanii, avertizat de Parlamentul European

Liderii partidelor politice din Parlamentul European i-au un avertizment noului premier al Mari Brit.

Noul premier al Regatului Unit nu a fost investit inca, dar remanierea a inceput deja. Boris Johnson negociaza cu Jeremy Hunt, rivalul sau din cursa interna pentru sefia partidului

Boris Johnson a castigat cursa interna pentru sefia Partidului Conservator, obtinand dublul voturilor compartiv cu contracandidatul sau, Jeremy Hunt, si va fi investit, miercuri, in functia de premier al.

A treia stagiune Teatru in TVR. Ce spectacole vor putea fi vazute in Gradina Moliere

Televiziunea Romana continua programul Teatru in TVR, pregatind o stagiune in adevaratul sens al cuvantului. Comedie este tema celei de-a treia editii a programului Teatru in TVR. Se vor juca sase titluri, fiecare dintre spectacolele stagiunii avand mai multe reprezentatii, astfel incat spectatorii sa isi poata alege data la care doresc sa vina in Gradina Moliere, intre 26 iulie - 14 septembrie.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )