Libnet.ro
UNICEF

05:45

Novak Djokovici: A fost cea mai buna finala de Grand Slam din cariera mea

Adevărul Adevărul,
Novak Djokovici: A fost cea mai buna finala de Grand Slam din cariera mea

Asa a descris Novak Djokovici triumful de la Wimbledon in fata lui Roger Federer. Sarbul e noul lider mondial, depasindu-l pe Rafael Nadal. continuă pe Adevărul

Wimbledon: Novak Djokovici, in finala, dupa un meci de 3 ore cu Dimitrov

Sarbul Novak Djokovici s-a calificat in finala turneului de la Wimbledon la capatul unei meci dramatic in fata bulgarului Grigor Dimitrov.

Liceul Pedagogic Mircea Scarlat din Alexandria, cea mai buna promovabilitate la bacalaureat

La Liceul Pedagogic Mircea Scarlat din Alexandria, promovabilitatea a fost de 80,43%. La un singur liceu din judet, promovabilitatea a fost de zero la suta. Niciun elev de la Liceul Tehnologic Andrei Saguna din Botoroaga nu a promovat examenul.

Novak Djokovici a castigat finala de la Wimbledon si a devenit numarul 1 mondial

Tenismanul sarb Novak Djokovici a castigat, duminica, pentru a doua oara turneul de la Wimbledon, performanta in urma careia va reveni pe primul loc in clasamentul ATP, informeaza AFP.

Novak Djokovici s-a impus la Wimbledon si redevine numarul 1 mondial

Tenismanul sarb Novak Djokovici a castigat, duminica, pentru a doua oara turneul de la Wimbledon, informeaza AFP. Djokovici l-a invins in finala, cu scorul de 6-7 7/9), 6-4, 7-6 7/4), 5-7, 6-4, pe elvetianul.

Novak Djokovici vs. Roger Federer, pentru suprematia de la Wimbledon

Novak Djokovici 2 ATP) si Roger Federer 4 ATP) se dueleaza pentru trofeul de la Wimbledon. Ultimul act al competitiei se disputa duminica, nu mai devreme de 16.

Novak Djokovici a castigat turneul de la Wimbledon

Tenismanul sarb Novak Djokovici a castigat, duminica, pentru a doua oara turneul de la Wimbledon, performanta in urma careia va reveni pe primul loc in clasamentul ATP, informeaza AFP, conform.

VIDEO Ucraina a recistigat Slaviansk. Cea mai importanta victorie tactica de la inceperea luptelor cu separatistii pro-rusi

Fortele guvernamentale ucrainene au reluat controlul asupra orasului Slaviansk din estul tarii, anunta AFP si Reuters, intr-o miscare descrisa de The Guardian drept cea mai importanta victorie tactica de la inceputul conflictului. Slaviansk a fost, din luna aprilie, una dintre redutele sepaatistilor pro-rusi, iar soldatii ucraineni au pus simbata drapelul galben-albastru al tarii pe sediul primariei locale. Ora 11:20: Rebelii pro-rusi se repliaza la Donetk, dupa ce fortele guvernamentale au preluat controlul asupra orasului Slaviansk.

Cea mai mare nava militara contruita vreodata in Marea Britanie a primit numele Elisabeta

Cea mai mare nava militara contruita vreodata in Marea Britanie a primit numele Elisabeta. Chiar regina a fost cea care a marcat momentul lansarii la apa spargand o sticla de whisky de carena.

Prognoza meteo pentru marti si miercuri: Vremea se va mentine calduroasa in cea mai mare parte a tarii

Marti, vremea se va mentine calduroasa in cea mai mare parte a tarii, cu maxime termice cuprinse intre 25 de grade in Delta Dunarii si 34 de grade in Campia de Vest si Lunca Dunarii, informeaza Mediafax. Dupa-amiaza, in vestul si sud-vestul teritoriului disconfort termic va fi ridicat, indicele temperatura-umezeala atingand pe arii restranse pragul critic de 80.

Firma romaneasca Links Associates se afiliaza la cea mai mare companie de PR din lume

Compania romaneasca de comunicare Links Associates a semnat un contract exclusiv de afiliere la Edelman, cea mai mare companie de PR din lume.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )