Libnet.ro
UNICEF

16:30

NSA ar fi monitorizat telefonul mobil al lui Merkel

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NSA ar fi monitorizat telefonul mobil al lui Merkel

Statele Unite ale Americii SUA) ar fi monitorizat telefonul mobil al cancelarului german, Angela Merkel, potrivit unor informatii obtinute de guvernul german, arata Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Casa Alba refuza sa spuna daca a interceptat in trecut telefonul mobil al Angelei Merkel

Casa Alba a refuzat joi sa precizeze daca Statele Unite au spionat in trecut comunicatiile cancelarului german Angela Merkel, in plina criza diplomatica cu Berlinul, scrie AFP.

Statele Unite invita la dialog Franta asupra scandalului diplomatic al interceptarilor

Statele Unite ale Americii incearca sa dezamorseze conflictul diplomatic iscat cu statul francez, dupa ce ziarul parizian Le Monde a afirmat, bazandu-se pe documente ale fostului consultant Edward Snowden, ca agentia americana de contraspionaj NSA a inregistrat in secret milioane de apeluri telefonice ale cetatenilor francezi, informeaza BBC.

Ploiestean arestat dupa ce a lovit o tanara cu pumnii si picioarele si i-a furat telefonul mobil

Un ploiestean in varsta de 20 de ani a fost arestat preventiv pentru talharie dupa ce, luni, a lovit o tanara de 16 ani, cu pumnii si picioarele, pentru a-i fura telefonul mobil.

Glenn Greenwald: Toate tarile din America Latina au fost spionate de Statele Unite

Toate tarile din America Latina au fost spionate de Statele Unite, sustine jurnalistul Glenn Greenwald, care a publicat dezvaluirile lui Edward Snowden despre sistemul de supraveghere cibernetic american,.

Delegatia Guvernului roman, condusa de Victor Ponta, a ajuns in Statele Unite

Delegatia Guvernului Romaniei, condusa de premierul Victor Ponta, a ajuns duminica seara in Statele Unite, urmand ca luni sa inceapa vizita oficiala la Washington, programata in perioada 21-23 octombrie. Zborul a decurs fara incidente si a durat 10 ore si 25 de minute, avionul aterizand la ora locala 18:45, anunta Agerpres. Seful Guvernului este insotit in vizita oficiala din SUA de ministrii Energiei, Constantin Nita, Afacerilor Externe, Titus Corlatean, Educatiei, Remus Pricopie, si Mediului, Rovana Plumb.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )