Libnet.ro
UNICEF

08:00

Nuclearelectrica isi bugeteaza un profit de 16 ori mai mic in 2014

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Nuclearelectrica isi bugeteaza un profit de 16 ori mai mic in 2014

Nuclearelectrica SNN), operatorul singurei centrale nuclearelectrice din Romania, a bugetat pentru acest an un profit net de doar de 27,9 milioane lei 6,2 milioane de euro), de 16,3 ori mai mic fata de castigul de 456,7 milioane de lei din 2013,. continuă pe Wall-Street Ro

Nuclearelectrica isi propune sa castige in acest an de 16 ori mai putin decat in 2013. Vinovatii: ANRE si taxa pe stalp

Producatorul de energie Nuclearelectrica, operatorul singurei centrale nuclearelectrice din Romania, a bugetat pentru acest an un profit net de doar de 27,9 milioane lei, de 16,3 ori mai mic fata de castigul de 456,7 milioane de lei din 2013.

Nuclearelectrica isi propune sa castige in acest an de 16 ori mai putin decat in 2013. Vinovatii: regenerabilele, ANRE si taxa pe stalp

Producatorul de energie Nuclearelectrica, operatorul singurei centrale nuclearelectrice din Romania, a bugetat pentru acest an un profit net de doar de 27,9 milioane lei, de 16,3 ori mai mic fata de castigul de 456,7 milioane de lei din 2013.

Astra Asigurari: Suntem o companie solida. La sfarsitul anului 2013, indicatorii de lichiditate si solvabilitate vor fi de peste doua ori mai mari decat minimul legal

Astra Asigurari a transmis duminica un comunicat in care subliniaza ca este o companie solida, care isi respecta clientii si partenerii de afaceri. In acest sens, asiguratorul sustine ca principalii indicatori de lichiditate si solvabilitate se vor situa la un nivel de peste doua ori mai mare decat minimul legal, dupa prezentarea rezultatelor financiare consolidate la 31. 2013 si ca va avea cel mai mare capital social din piata romaneasca de asigurari - 436. 517 lei.

Crin Antonescu: N-avem nici cel mai mic gand sa plecam de la guvernare. / Locomotive electorale sunt putine. Klaus Johannis ar fi fost una, dar nu putem sa ii dam si sarcina asta

N-avem nici cel mai mic gand sa plecam de la guvernare. Schimbarile arata intentia noastra de a ne angaja cu ce avem mai bun sa ducem la capat aceasta guvernare, a declarat duminica seara liderul liberal Crin Antonescu la TVR.

Iranul a dezvoltat o centrifuga pentru purificarea uraniului de 15 ori mai puternica decat generatia precedenta

Iranul a anuntat, luni, ca a dezvoltat un nou tip de centrifuga pentru purificarea uraniului, de 15 ori mai puternica decat generatia precedenta, informeaza AFP. in urma semnarii acordului de la Geneva,.

VIDEO Investitie infima, profit major. Cele mai profitabile filme cu buget redus

Nu toate productiile de succes au beneficiat de o distributie cunoscuta si de bugete de sute de milioane de dolari. Business Insider a alcatuit o lista a celor mai profitabile filme cu buget limitat.

Faze Tari: Cum ar arata lumea daca pe Pamant ar trai numai 100 de persoane; Misterul muntelui Pic de Bugarach. Lumea crede ca de acolo isi fac plinul extraterestrii; Cele mai cunoscute persoane care au fost sterse din istorie

Detalii socante! A facut orice ca el sa nu se prinda ca il inseala! Minciunile ingrozitoare spuse sotului in timpul casniciei. Jessica Gore in varsta. Daca vrei sa slabesti abtine-te la ora 16. Nici la dieta nu putem sta departe de dulciuri! Cercetatorii britanici au descoperit ora adevarului, cand cei mai multi.

JO 2022: Oslo, unul dintre orasele candidate, va cheltui de zece ori mai putin ca Rusia.

Norvegia, tara candidata la organizarea Jocurilor Olimpice de iarna din 2022, si-a luat angajamentul, in fata poporului norvegian, ca nu va cheltui mai mult de 6 miliarde de dolari pentru organizarea competitiei, avand in vedere ca multe dintre facilitati exista deja. Eli Grimsby, cel care coordoneaza proiectul candidaturii orasului Oslo la J. 2022, a declarat ca bugetul stabilit pentru organizarea acestei competitii va fi de 3,4 miliarde de dolari. In plus vor mai fi alte cheltuieli de .

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )