Libnet.ro
UNICEF

14:01

Nuclearelectrica vrea sa acceseze fonduri europene pentru proiecte de 200 milioane de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nuclearelectrica vrea sa acceseze fonduri europene pentru proiecte de 200 milioane de euro

Compania de stat Nuclearelectrica SNN) vrea sa acceseze fonduri europene pentru cofinantarea mai multor proiecte, a caror valoare cumulata se ridica la aproape 200 milioane de euro. continuă pe Ziarul Bursa

Ce vrea sa faca Nuclearelectrica cu fonduri europene

Compania de stat Nuclearelectrica SNN) vrea sa acceseze fonduri europene pentru confinantarea mai multor proiecte a caror valoare cumulata se ridica la aproape 200 milioane de euro.

Mai multe sanse la fondurile europene pentru fermierii care se inscriu in asociatii

Fermierii din Mehedinti, care vor sa acceseze fonduri europene pe viitorul program national de dezvoltare rurala PNDR), trebuie sa stie ca daca sunt membrii intr-o asociatie cu profil agricol pot obtine cateva puncte in plus la proiectul depus, puncte care pot face diferenta intre un proiect eligibil si unul care nu trece de comisie.

Guvernul imprumuta de la Trezorerie 1,42 miliarde lei pentru plata beneficiarilor de fonduri europene

Guvernul Romaniei a aprobat in sedinta de astazi un nou imprumut ]n valoare de 1,42 miliarde lei de la Trezoreria Statului, din venituri din privatizare, pentru a pune la dispozitia Autoritatilor de Management pentru programele operationale sumele necesare achitarii cererilor de rambursare si cererilor de plata depuse de beneficiari.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )