Libnet.ro
UNICEF

08:00

Un numar de 24 de angajati ai Spitalului Judetean din Focsani - confirmati cu coronavirus

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un numar de 24 de angajati ai Spitalului Judetean din Focsani - confirmati cu coronavirus

Un numar de 24 de angajati ai Spitalului Judetean de Urgenta Sfantul Pantelimon din Focsani sunt confirmati cu coronavirus, potrivit conducerii militare interimare a unitatii sanitare. Acestia au forme usoare de boala. continuă pe Ziarul Bursa

Nelu Tataru: Spitalul Judetean din Focsani va trece sub conducere militara

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a anuntat ca Spitalul Judetean de Urgenta Sfantul Pantelimon va fi trecut sub conducere militara. Avand in vedere ca tot managementul spitalului judetean.

CORONAVIRUS. O sectie a Spitalului Judetean din Pitesti, inchisa dupa ce un medic a fost diagnosticat cu COVID-19. Procurorii au deschis dosar penal in rem pentru zadarnicirea combaterii bolilor

Coronavirusul inchide inca o sectie importanta a unui spital din Romania. Este vorba despre Sectia de Chirurgie Vasculara a Spitalului Judetean de Urgenta din Pitesti, acolo unde un medic a fost.

Conducerea Spitalului Judetean din Focsani, preluata de comandantul Spitalului Militar Brasov

O echipa din Ministerul Apararii Nationale condusa de colonel medic Alexandru Keresztes, comandantul Spitalului Militar de Urgenta Regina Maria din Brasov, a preluat luni managementul medical si operational al Spitalului Judetean de Urgenta Sf. Pantelimon Focsani, anunta MApN intr-un comunicat de presa. Tataru: Spitalul Judetean din Focsani va avea management militar.

CORONAVIRUS. Dosar penal in cazul fostului manager al Spitalului Judetean Focsani, Constantin Mandrila, pentru zadarnicirea combaterii bolilor (VIDEO)

Directorul Spitalului Judetean din Focsani, acuzat ca ar fi fugit din spital si s-ar fi autoziolat la domiciliu, dar si ca ar fi sustras laptopul unitatii sanitare pe care o manageria, a intrat in vizorul.

Fostul manager al Spitalului de Urgenta din Focsani, vizat de un dosar penal dupa ce a mers la serviciu, desi era confirmat pozitiv

Fostul manager al Spitalului de Urgenta din Focsani este vizat de un dosar penal. Procurorii spun ca managerul unitatii medicale a mers la spital chiar daca a fost confirmat pozitiv cu noul COVID-19, unde a interactionat cu mai multi colegi.

Situatia Spitalului Judetean din Piatra Neamt s-a inrautatit de la o zi la alta. Este afectat personalul din linia intai

A crescut numarul cadrelor sanitare de la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt care au fost confirmate cu noul coronavirus.

Izolat la o pensiune, managerul Spitalului Judetean Focsani a fost obligat sa se interneze. Prefectul mi-a zis ca, daca refuz, va trimite Politia si ma va muta cu forta

Managerul Spitalului Judetean Focsani, Constantin Mandrila, obligat sa se interneze dupa ce a fost confirmat cu noul COVID-19, se considera victima unui abuz dupa ce a fost mutat dintr-o pensiune in spital. intr-o scrisoare transmisa presei el isi spune punctul de vedere cu privire la internarea sa fortata si il acuza pe prefectul judetului Vrancea de abuz. Situatie grava la Spitalul Judetean Focsani, nou focar de coronavirus. Nelu Tataru: Managerul depistat pozitiv nu e de gasit. A luat laptopuri, documente si s-a izolat la un hotel Vom merge pe conducere militara .

O echipa MApN condusa de Al. Keresztes a preluat managementul Spitalului de Urgenta din Focsani

O echipa din Ministerul Apararii Nationale, condusa de colonel medic Alexandru Keresztes, comandantu.

Peste 90 la suta dintre angajatii Spitalului Judetean Buzau si-au facut testele rapide

In Spitalul Judetean de Urgenta Buzau, au fost verificate pana acum, cu teste rapide, peste 90 la suta din cadrele medicale. Astfel, dintr-un total de 1. 050 de angajati, au fost testati pentru coronavirus 948.

Nelu Tataru: Spitalul Judetean din Focsani va trece sub conducere militara. intregul personal medical va fi testat pentru coronavirus (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a anuntat ca Spitalul Judetean de Urgenta Sfantul Pantelimon va fi trecut sub conducere militara, in conditiile in care mai multe cadre medicale, dar si managerul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )