Libnet.ro
UNICEF

01:05

Numarul autorizatiilor de constructie pentru locuinte a crescut in primul semestru cu 3,1%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Numarul autorizatiilor de constructie pentru locuinte a crescut in primul semestru cu 3,1%

Numarul autorizatiilor de constructie pentru locuinte a crescut in primul semestru cu 3,1% fata de prima jumatate a anului trecut, la 18. 300, a anuntat astazi, intr-un comunicat, Institutul National de Statistica INS). continuă pe Ziarul Bursa

Viitorul in constructii suna bine: numarul autorizatiilor pentru locuinte a ajuns la 18.300 in primul semestru

Numarul autorizatiilor de constructie pentru locuinte a crescut in primul semestru cu 3,1% fata de prima jumatate a anului trecut, la 18. 300, a anuntat miercuri Institutul National de Statistica INS).

Romanii incep sa inlocuiasca produsele luate in timpul creditelor cu buletinul: Vanzarile de electrocasnice mari au crescut cu aproape 20% in primul semestru din 2015

Piata locala de electrocasnice mari a inregistrat in primul semestru din 2015 o crestere cuprinsa intre 17 si 20% comparativ cu acelasi interval din anul trecut, informeaza zf. ro. Potrivit lui Victor.

Volkswagen a devenit in primul semestru din 2015 cel mai mare producator auto in functie de vanzari

Volkswagen a devenit in primul semestru din 2015 cel mai mare producator auto in functie de vanzari, depasind Toyota, informeaza Bloomberg. Astfel, exista sanse ca germanii sa isi indeplineasca.

Afacerile Symmetrica au crescut cu 5% in primul semestru

Producatorul de pavele si borduri vibropresate Symmetrica a inregistrat, in prima jumatate a acestui an, o crestere a cifrei de afaceri cu 5%, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut si, astfel, isi mentine previziunile privind evolutia business-ului in 2015.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )