Libnet.ro
UNICEF

05:30

Numarul cazurilor de coronavirus din Austria a depasit 2.000 Controalele la granite vor fi extinse

Adevărul Adevărul,
Numarul cazurilor de coronavirus din Austria a depasit 2.000 Controalele la granite vor fi extinse

Numarul cazurilor de coronavirus din Austria a depasit joi 2. 000 si continua sa creasca cu un ritm de doua cifre, chiar daca deplasarile sunt restrictionate iar oamenii stau acasa, potrivit autoritatilor, care au anuntat ca vor extinde comtroalele la granite, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Pandemia Covid 19. Regina Elisabeta a II-a se izoleaza la Castelul Windsor. Marea Britanie estimeaza la 55.000 numarul real al cazurilor de coronavirus din tara

Regina Marii Britanii, in varsta de 93 de ani, si printul Philip, de 98 de ani, vor sta o perioada izolati la Castelul Windsor. Decizia a fost luata in contextul dublarii deceselor inregistrate in insula din cauza COVID-19.

PANA LA DATA DE 18 MARTIE Numarul cazurilor de infectie cu COVID-19 a ajuns la 261

Numarul cazurilor de infectie cu noul coronavirus Covid-19), pana la data de 18 martie a. c. ora 18:00) a ajuns la 261, primul caz de infectie confirmat fiind inregistrat in data de 26 februarie a. c. , in urmatoarele 12 zile fiind confirmate cate 1-2 cazuri zilnic.

Faze tari: Record doborat de gameri in weekend; Un producator italian va fabrica masti anti-coronavirus din resturi de cravate

Adevarul: Record doborat de gameri in weekend * Libertatea: Un producator italian va fabrica masti anti-coronavirus din resturi de cravate * Descopera. ro. : Un pui de elefant are mii de fani inca de la primii pasi facuti in lume.

Europa a depasit Asia la numarul de decese din cauza COVID-19 (cu exceptia Orientului Mijlociu)

Europa a depasit miercuri Asia, cu exceptia Orientului Mijlociu, la numarul de decese din cauza coronavirusului, potrivit bilantului realizat de AFP, pornind de la datele oficiale.

Statiunea de schi din Austria care a raspandit COVID-19 pe continent

O localitate din landul Tirol, descrisa ca visul iernii albe, a ajuns sa fie incubatorul perfect pentru coronavirus. Autocare intregi de turisti europeni au plecat din mica localitate in februarie, iar autoritatile au identificat ulterior sute de cazuri de Covid-19 legate de Ibiza Alpilor, relateaza Politico. eu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )