Libnet.ro
UNICEF

23:00

Numarul cazurilor de coronavirus din Italia, in scadere

Antena3 Antena3,
Numarul cazurilor de coronavirus din Italia, in scadere

Protectia Civila din Italia a anuntat o scadere a numarului de cazuri noi, a persoanelor internate, precum si a celor aflati in izolare la domiciliu. De asemenea, 2. 000 de persoane s-au vindecat, scrie La Republica. Si numarul deceselor este in scadere, in ultimele 24 de ore inregistrandu-se 269 de victime, fata de 285 cate au fost raportate joi. continuă pe Antena3

Coreea de Sud: Numarul cazurilor de coronavirus cu transmitere locala a ajuns la 0

Numarul cazurilor cu transmitere locala din Coreea de Sud a ajuns la 0, pentru prima oara din luna februarie. Tara este laudata pentru modul in care a gestionat criza cauzata de COVID-19.

Peste 200.000 de cazuri de coronavirus in Italia. Premierul Conte: Nu sunt conditii pentru a ne intoarce la normalitate

Continua sa scada numarul bolnavilor, potrivit datelor furnizate de Protectia Civila din Italia. Sunt 105. 205 de bolnavi in Italia, cu 608 mai putini fata de luni. Cazurile totale inclusiv decese si vindecari) au ajuns la 201. 505, cu 2. 091 in minus inregistrate in ultimele 24 de ore.

Record de teste pentru depistarea cazurilor de coronavirus din Romania

In ultimele 24 de ore, in toata tara au fost efectuate 16. 684 de noi teste, aproape dubla fata de recordul anterior care era de 9871 de teste, anunta Grupul de Comunicare Strategica.

Orasul superb din Italia in care populatia a dobandit imunitate la coronavirus

In oraselul italian Ortisei, o superba localitate situata in nordul extrem al Italiei, in Val Gardena, aproape jumatate din populatie a devenit imuna la coronavirus. Locuitorii, spun specialistii, au dezvoltat o imunitate de turma, majoritatea fiind pozitivi asimptotici la coronavirus.

Planul B din Italia in ceea ce priveste fotbalul. Serie A ar putea fi abandonata!

Potrivit publicatiei La Gazzetta dello Sport, oficialii fotbalului din Cizma iau in calcul un plan de rezerva in cazul in care campionatul din Serie A nu va putea fi reluat.

Asistenta vindecata de coronavirus din Bucuresti: Am fost printre primii donatori de plasma. Daca poti face un bine, fa-l cu drag!

Eufrosina Serban este asistenta medicala la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Bucuresti. Dupa ce a tratat zeci de pacienti, femeia in varsta de 47 de ani s-a infectat cu coronavirus, iar azi la doua saptamani de la vindecare a devenit unul dintre primii donatori de plasma.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )