Libnet.ro
UNICEF

10:00

Numarul cercetatorilor din Republica Moldova e in scadere

Adevărul Adevărul,
Numarul cercetatorilor din Republica Moldova e in scadere

Biroul National de Statistica arata ca pentru lucrarile de cercetare de anul trecut au fost cheltuite 356 de milioane de lei, cu 12 milioane mai putin decat in 2012. continuă pe Adevărul

Presa din Republica Moldova ramane partial libera, potrivit Freedom House

Republica Moldova ocupa locul 112 din 197 de tari in clasamentul international al libertatii presei pentru 2014, realizat de Freedom House, fiind partial libera.

La Truseni au inceput lucrarile la primul palat de gheata din Republica Moldova

Arena sportiva va fi inaltata in comuna Truseni din municipiul Chisinau, pe un teren de 1,5 hectare. Constructia va necesita investitii de circa 10 milioane de euro si deja au inceput lucrarile de nivelare a terenului.

Transport cu 12,4 milioane de tigari din Republica Moldova retinut de Vama romaneasca

Pe 29 aprilie 2014, ca urmare a verificarilor efectuate de catre Directia Generala a Vamilor in colaborare cu OLAF si cu unele autoritati vamale din celelalte state membre UE, inspectorii vamali din cadrul Biroului vamal de frontiera Albita au retinut pentru cercetari un camion incarcat cu 12,4 milioane de tigarete, potrivit unui comunicat al Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi.

Victor Ponta: Criza din Ucraina e o mare problema pentru Romania si Republica Moldova

Premierul roman Victor Ponta a afirmat duminica, la Negresti Oas, ca situatia de criza din Ucraina este o mare problema pentru Romania si mai ales pentru Republica Moldova, iar aceasta trebuie discutata in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT), potrivit Agerpres.

Numarul somerilor din UE a scazut, iar rata somajului a stagnat la 10,5%

Numarul somerilor din UE a scazut cu 66. 000 in luna martie, la 25,699 milioane, iar rata somajului a stagnat la 10,5%, potrivit datelor Eurostat. Fata de martie 2013, rata somajului din UE a scazut cu 0,4 puncte procentuale, iar numarul somerilor a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )