Libnet.ro
UNICEF

10:00

Presa din Republica Moldova ramane partial libera, potrivit Freedom House

Adevărul Adevărul,
Presa din Republica Moldova ramane partial libera, potrivit Freedom House

Republica Moldova ocupa locul 112 din 197 de tari in clasamentul international al libertatii presei pentru 2014, realizat de Freedom House, fiind partial libera. continuă pe Adevărul

Freedom House: in Romania, presa este doar partial libera

Presa din Romania este doar partial libera, la fel ca si in alte 67 de tari precum Republica Moldova, Grecia, Croatia, Bulgaria, Serbia, Ungaria sau Italia. Tarile cu cea mai libera presa sunt Suedia, Norvegia si Olanda.

Transport cu 12,4 milioane de tigari din Republica Moldova retinut de Vama romaneasca

Pe 29 aprilie 2014, ca urmare a verificarilor efectuate de catre Directia Generala a Vamilor in colaborare cu OLAF si cu unele autoritati vamale din celelalte state membre UE, inspectorii vamali din cadrul Biroului vamal de frontiera Albita au retinut pentru cercetari un camion incarcat cu 12,4 milioane de tigarete, potrivit unui comunicat al Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi.

La Truseni au inceput lucrarile la primul palat de gheata din Republica Moldova

Arena sportiva va fi inaltata in comuna Truseni din municipiul Chisinau, pe un teren de 1,5 hectare. Constructia va necesita investitii de circa 10 milioane de euro si deja au inceput lucrarile de nivelare a terenului.

Student la Medicina, retinut pentru coruperea sexuala a minorilor din Republica Moldova

Un tanar de 23 de ani, cetatean al Republicii Moldova, student eminent la una din universitatile de medicina intr-un stat vecin, este banuit de actiuni perverse la adresa minorilor.

Gigantul francez Orange, interesat de achizitii pe piata telefoniei fixe din Republica Moldova. Una din tinte ar putea fi Moldtelecom

Romania si Moldova se numara printre pietele pe care grupul francez de telecomunicatii Orange analizeaza posibile achizitii, cu un accent pe segmentul telefoniei fixe, a declarat marti directorul financiar de la Orange, Gervais Pellissier, transmite Bloomberg, citat de Agerpres.

Cel mai mare producator de lapte din Republica Moldova vrea sa-si tripleze afacerile din Romania

Producatorul de lactate Prodlacta din Brasov vrea sa-si majoreze capitalul social cu aproximativ 16 milioane lei romanesti, printr-o emisiune de actiuni noi cu o valoare nominala de 1,36 lei, si a bugetat pentru acest an dublarea veniturilor si reducerea pierderilor de aproape patru ori, scrie wall-street. ro.

Freedom House: Presa este doar partial libera in Romania

Presa este doar partial libera in Romania si in alte 67 de tari, printre care Republica Moldova, Grecia, Croatia, Bulgaria, Serbia, Ungaria si Italia, potrivit raportului Freedom of the Press 2014, realizat de Freedom House.

Ministerul Justitiei a lansat site-ul judecatoriilor din Republica Moldova

Ministerul Justitiei a lansat astazi, 30 aprilie, portalul instantelor de judecata http://courts. justice. md/map/. Portalul este accesibil pentru toti si ofera transparenta, eficacitate, uniformitate si acces rapid la informatii.

Minivacanta pentru bugetarii din Republica Moldova

Bugetarii au o mica vacanta incepand de joi, 1 mai, si pana luni, 5 mai, cand vor reveni la munca, transmite Agentia de stiri IPN.

FOTO VIDEO Conditii proaste si sanse putine la studii de calitate in scolile mici din Republica Moldova

Desi pentru functionarea scolilor mici sunt alocate sume importante, conditiile de studii lasa mult de dorit: un profesor preda mai multe discipline, iar laboratoarele, salile de sport si cele de calculatoare lipsesc sau nu sunt dotate corespunzator.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )