Libnet.ro
UNICEF

12:00

Minivacanta pentru bugetarii din Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Minivacanta pentru bugetarii din Republica Moldova

Bugetarii au o mica vacanta incepand de joi, 1 mai, si pana luni, 5 mai, cand vor reveni la munca, transmite Agentia de stiri IPN. continuă pe Adevărul

Decesele si numarul victimelor din accidentele de munca din Republica Moldova cresc de la un an la altul

Astazi, de Ziuamondiala pentru securitate si sanatate la locul de munca, Inspectoratul National al Muncii a facut public un raport deloc imbucurator in privinta numarului de accidente de munca petrecute, anul trecut, in Republica Moldova.

Saptamana culturii italiene, pentru prima data in Republica Moldova

Timp de o saptamana, de pe 5 pana pe 11 mai, la Chisinau si in raioanele tarii vor fi organizate mai multe activitati si manifestatii in cadrul Zilelor culturii italiene, desfasurate pentru prima data in Moldova.

Ministerul Justitiei a lansat site-ul judecatoriilor din Republica Moldova

Ministerul Justitiei a lansat astazi, 30 aprilie, portalul instantelor de judecata http://courts. justice. md/map/. Portalul este accesibil pentru toti si ofera transparenta, eficacitate, uniformitate si acces rapid la informatii.

Student la Medicina, retinut pentru coruperea sexuala a minorilor din Republica Moldova

Un tanar de 23 de ani, cetatean al Republicii Moldova, student eminent la una din universitatile de medicina intr-un stat vecin, este banuit de actiuni perverse la adresa minorilor.

FOTO VIDEO Conditii proaste si sanse putine la studii de calitate in scolile mici din Republica Moldova

Desi pentru functionarea scolilor mici sunt alocate sume importante, conditiile de studii lasa mult de dorit: un profesor preda mai multe discipline, iar laboratoarele, salile de sport si cele de calculatoare lipsesc sau nu sunt dotate corespunzator.

Cel mai mare producator de lapte din Republica Moldova vrea sa-si tripleze afacerile din Romania

Producatorul de lactate Prodlacta din Brasov vrea sa-si majoreze capitalul social cu aproximativ 16 milioane lei romanesti, printr-o emisiune de actiuni noi cu o valoare nominala de 1,36 lei, si a bugetat pentru acest an dublarea veniturilor si reducerea pierderilor de aproape patru ori, scrie wall-street. ro.

Gigantul francez Orange, interesat de achizitii pe piata telefoniei fixe din Republica Moldova. Una din tinte ar putea fi Moldtelecom

Romania si Moldova se numara printre pietele pe care grupul francez de telecomunicatii Orange analizeaza posibile achizitii, cu un accent pe segmentul telefoniei fixe, a declarat marti directorul financiar de la Orange, Gervais Pellissier, transmite Bloomberg, citat de Agerpres.

intalnire intre Victor Ponta si Iurie Leanca. Republica Moldova vrea sa fie membru UE in 2019

Premierul moldovean, Iurie Leanca, a declarat astazi in cadrul intalnirii cu premierul roman Victor Ponta ca Republica Moldova si-a propus sa devina tara cu drepturi depline a Uniunii Europene in 2019,.

Presedintele Traian Basescu a felicitat Republica Moldova

Presedintele Traian Basescu a felicitat Republica Moldova cu ocazia intrarii in vigoare a deciziei privind introducerea acesteia printre statele ai caror ceta and teni vor putea circula fara viza in spa and tiul Schengen.

Ministerul Educatiei a publicat online bugetele scolilor din Republica Moldova

Parintii si profesorii pot vedea pe net cum sunt cheltuite fondurile alocate de Ministerul Educatiei in 1. 300 de institutii de invatamant.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1938 seconds )