Libnet.ro
UNICEF

01:06

Numarul deceselor, in scadere in Italia. Lombardia inregistreaza jumatate dintre noile cazuri de coronavirus

Adevărul Adevărul,
Numarul deceselor, in scadere in Italia. Lombardia inregistreaza jumatate dintre noile cazuri de coronavirus

Numarul deceselor provocate de coronavirus in Italia a scazut din nou comparativ cu ziua precedenta, la fel si numarul cazurilor active, revenind la nivelul din 4 aprilie, 90. 000, informeaza La Repubblica. continuă pe Adevărul

Coronavirus. Numarul deceselor, din nou in crestere in Italia

Alte 8. 000 de persoane au fost declarate vindecate intr-o zi in Italia, dar numarul deceselor a crescut: 369 in ultimele 24 de ore, cu 222 de victime doar in Lombardia, potrivit La Repubblica.

Numarul deceselor din cauza COVID-19 a urcat la 854

Potrivit unei informari remise miercuri HotNews. ro de catre Grupul de Comunicare Strategica, numarul deceselor cauzate de coronavirus a urcat la 854, dupa raportarea a 13 noi cazuri. Varsta celor decedati este intre 31 de ani si 89 de ani, toti fiind inregistrati cu comorbiditati. Ca origine, acestia provin din Bucuresti, Neamt, Alba, Arad, Vaslui, Sibiu, Mures, Galati si Mehedinti.

STUDIU: Aproximativ jumatate dintre micii intreprinzatori din turism nu au apelat la masurile de sprijin economic

Aproape jumatate dintre micii intreprinzatori romani din turism 46%) nu au apelat la masurile de sprijin economic din perioada starii de urgenta, iar 5 din 10 detinatori ai unor astfel de afaceri au afirmat ca pot relua activitatea fara nicio problema, arata rezultatele unui studiu realizat de Asociatia de Ecoturism din Romania AER) in randul afacerilor de mici dimensiuni din destinatii cu profil ecoturism.

Jumatate dintre librariile retelei CLB se redeschid incepand de luni

Compania de Librarii Bucuresti a redeschis, azi, aproximativ jumatate dintre librarii, dupa o luna de la inchiderea intregii retele.

Numarul deceselor provocate de COVID-19 a trecut de 800 in Romania. Tanar de 30 de ani, printre cele mai recente victime

Bilantul deceselor in randul persoanelor cu coronavirus a ajuns la 801 luni dimineata, dupa ce Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca alti 11 romani au murit. Printre cele mai recente victime se afla si un barbat de 30 de ani din Bihor, care suferea si de obezitate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )