Libnet.ro
UNICEF

23:00

Numarul doi algruparii teroriste Statul Islamic a fost ucis

România Liberă România Liberă,
Numarul doi algruparii teroriste Statul Islamic a fost ucis

Numarul doi algruparii teroriste Statul Islamic SI), Abu Bakr al-Baghdadi, a fost ucis in timpul unui raid aerian al armatei irakiene in nordul tarii. continuă pe România Liberă

Numarul doi al gruparii teroriste Statul Islamic a fost ucis

Numarul doi algruparii teroriste Statul Islamic SI), Abu Bakr al-Baghdadi, a fost ucis in timpul unui raid aerian al armatei irakiene in nordul tarii.

Mana dreapta a liderului gruparii Stat Islamic a fost ucis intr-un raid, anunta armata irakiana

Mana dreapta a liderului Statului Islamic SI) Abu Bakr al-Baghdadi a fost ucis joi in urma unui raid aerian al armatei irakiene in nordul tarii, a anuntat seful Statului Major, generalul Babaker Zebari, citat de AFP.

Armata irakiana: Mana dreapta a liderului Stat Islamic a fost ucis intr-un raid

Mana dreapta a liderului Statului Islamic SI) Abu Bakr al-Baghdadi a fost ucis joi in urma unui raid aerian al armatei irakiene in nordul tarii, a anuntat seful Statului Major, generalul Babaker Zebari, citat.

Un al doilea jurnalist american a fost decapitat de Statul Islamic: Mama lui Steven Sotloff, mesaj catre gruparea terorista(VIDEO)

}nca o atrocitate comisa de gruparea terorista sunnita Statul Islamic. La nici doua saptamani de la decapitarea jurnalistului James Foley, un alt ziarist american, Steven Sotloff, a avut aceeasi soarta.

Vladimir Putin, amenintat de Statul Islamic: Tronul tau se va prabusi cand vom veni

Presedintele rus Vladimir Putin a fost amenintat, prin intermediul unei inregistrari video, de catre gruparea Statul Islamic, care a transmis ca va declansa un razboi de eliberare in Caucazul rus,.

Israelul a adaugat Statul Islamic si Brigazile lui Abdullah Azzam, pe lista organizatiilor ilegale

Israelul a adaugat doua grupari islamiste, Statul Islamic si Brigazile lui Abdullah Azzam, pe lista organizatiilor pe care le considera ilegale, relateazaAFP. Anuntul a fost facut de Ministerul.

Statul Islamic, pe lista cu organizatiile ilegale a Israelului

Miscarea terorista Statul Islamic SI) a fost trecuta pe lista cu organizatiile ilegale a Israelului, alaturi de Brigazile lui Abdullah Azzam, a anuntat Ministerul israelian al Apararii.

Ce GRESEALA a facut gruparea terorista Statul Islamic (SI), dupa ce l-a decapitat pe al doilea jurnalist, Steven Sotloff

Inregistrarea video cu decapitarea jurnalistului american Steven Sotloff, care a lucrat pentru revista Time, a fost postata din greseala, marti, de jihadisti din gruparea utraradicala Statul Islamic SI),.

Barack Obama, dupa decapitarea unui alt jurnalist american: Statul Islamic nu poate intimida Statele Unite

Presedintele american, Barack Obama, a declarat miercuri, dupa ce a fost publicata filmarea cu decapitarea unui al doilea jurnalist american, ca Statele Unite nu se vor lasa intimidate de gruparea Statul Islamic, noteaza AFP.

Marea Britanie: Reuniune de criza, dupa ce Statul Islamic a amenintat cu executarea unui ostatic britanic

O reuniune interministeriala de criza a fost convocata, miercuri dimineata, de premierul britanic David Cameron, dupa ce Statul Islamic a amenintat cu executarea unui cetatean britanic, relateaza AFP. Reuniunea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )