Libnet.ro
UNICEF

11:30

Numarul infractorilor prinsi in perioada sarbatorilor de iarna, mai mare decat aceeasi perioada a anului trecut

Adevărul Adevărul,
Numarul infractorilor prinsi in perioada sarbatorilor de iarna, mai mare decat aceeasi perioada a anului trecut

Aproape 2. 200 de persoane suspectate de comiterea unor infractiuni au fost depistate de Politia Romana in ultimele doua saptamani, mai multe decat aceeasi perioada a anului trecut. Oamenii legii au precizat ca si infractiunile privind regimul materiilor explozibile a crescut. continuă pe Adevărul

Revelionul lui Dan Negru, audienta de sase ori mai mare decat Pro TV: cea mai mare victorie din ultimii ani a Antenei 1 in fata rivalului

Revelionul prezentat de Dan Negru la Antena 1 a fost lider incontestabil de audienta, cifrele inregistrate pe targeturile national si urban fiind de sase ori mai mari decat cele ale postului Pro TV, care anul acesta a renuntat la programul special si a mizat pe filme.

FOTO Marturii cutremuratoare dupa 20 de ani de la cea mai mare tragedie din Portul Constanta: Valurile aruncau marinarii peste dig

CATASTROFA MARITIMA Data de 4 ianuarie 1995 ramane inscrisa in istoria Portului Constanta ca fiind ziua cea mai neagra. in urma cu 20 de ani, 54 de marinari au sfarsit dupa ce navele pe care se aflau s-au scufundat la mica distanta de tarm, in urma unei furtuni foarte puternice.

FOTO Marturii dupa 20 de ani de la cea mai mare tragedie din Portul Constanta: Valurile aruncau marinarii peste dig

Data de 4 ianuarie 1995 ramane inscrisa in istoria Portului Constanta ca fiind ziua cea mai neagra. in urma cu 20 de ani, 54 de marinari au sfarsit dupa ce navele pe care se aflau s-au scufundat la mica distanta de tarm, in urma unei furtuni foarte puternice.

Preturile petrolului, cel mai mare declin anual dupa 2008

Preturile petrolului au scazut cu pana la 49% in 2014, cel mai amplu declin anual dupa criza financiara din 2008, pe fondul cererii scazute la nivel mondial si al concurentei dintre producatorii americani si cei din OPEC pentru cota de piata, relateaza.

Preturile petrolului au scazut cu pana la 49% in 2014, cel mai mare declin anual dupa 2008

Preturile petrolului au scazut cu pana la 49% in 2014, cel mai amplu declin anual dupa criza financiara din 2008, pe fondul cererii scazute la nivel mondial si al concurentei dintre producatorii americani si cei din OPEC pentru cota de piata, relateaza Bloomberg.

Programele de Revelion de la televiziuni: Antena 1 a avut audienta de sase ori mai mare decat Pro TV

Al 15-lea revelion prezentat consecutiv de Dan Negru la Antena 1 a avut, la nivel national si la orase, cifre de audienta de sase ori mai mari decat Pro TV, care anul acesta nu a avut un program special, ci a difuzat filme, scrie PaginadeMedia. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2661 seconds )