Libnet.ro
UNICEF

09:00

Numarul persoanelor decedate in urma incendiului de la Matei Bals a ajuns la sase

B1 B1,
Numarul persoanelor decedate in urma incendiului de la Matei Bals a ajuns la sase

Ministerul Sanatatii a anuntat sambata ca o noua persoana a decedat in urma incendiuluide la Institutul Matei Bals din Bucuresti. Numarul persoanelor care au murit in urma incendiului a ajuns la. continuă pe B1

Momentul izbucnirii incendiului de la Matei Bals, surprins de camerele de supraveghere VIDEO

Au aparut primele imagini cu momentul in care izbucneste incendiul de la Institutul National de Boli Infectioase Prof. Matei Bals, in urma caruia cinci persoane au decedat.

PSD, pe tema incendiului de la Matei Bals: Dupa tragedia de la Piatra Neamt guvernarea liberala a promis ca va face controale. Ce au facut in tot acest timp?

Social-democratii au precizat, in contextul incendiului de la Institutul Matei Bals, ca dupa tragedia de la Spitalul Judetean Piatra Neamt guvernarea liberala a promis ca va face controale, ca va introduce noi proceduri, ca va lua masuri ca astfel de incendii sa nu se mai repete. Cu toate acestea, rezultatele intarzie sa apara.

Una dintre victimele incendiului de la Matei Bals era o calugarita

Una dintre victimele care au murit in incendiul de la spitalul Matei Bals era calugarita. Rudele femeii, fratele si sotia acestuia, au fost sambata sa identifice victima, potrivit digi24. Aceasta a fost identificata datorita crucii pe care o purta la gat.

Scrisoare deschisa semnata de mai multe organizatii care cer transparenta in ancheta incendiului de la Matei Bals: Romanii nu mai vor sa auda scuze

Mai multe asociatii si organizatii non-guvernamentale au semnat o scrisoare deschisa adresata autoritatilor prin care solicita transparenta in ancheta care vizeaza incendiul de la Institutul Matei Bals.

Cauzele incendiului de la Matei Bals, potrivit primelor marturii ale martorilor. Unde au fost gasite cadavrele

Incendiul de la Institutul Matei Bals ar fi izbucnit de la un scurt circuit produs la o priza aflata la patul unui pacient, dependent de oxigen, care avea telefonul la incarcat. Cel putin asa sustin primii martori audiati de anchetatori in acest caz.

inca un deces in urma incendiului de la Matei Bals. Bilantul a ajuns la sase pacienti

Ministerul Sanatatii a anuntat sambata ca o altapersoana a decedat in urma incendiuluide la Institutul Matei Bals din Bucuresti. Astfel, numarul persoanelor care au murit in urma incendiului.

in urma incendiului de la Matei Bals, 4 pacienti sunt la ATI, 5 urmeaza sa fie externati, iar ceilalti sunt in stare stabila

Patru pacienti transferati la alte spitale din Bucuresti in urma incendiului de la Institutul Matei Bals sunt la ATI, intubati, doi dintre ei fiind in stare grava. Alti cinci pacienti, aflati la Spitalul Militar Central si la Spitalul de Urgenta Floreasca, urmeaza sa fie externati, potrivit News.

Cinci persoane au fost audiate in urma incendiului de la Matei Bals. Anchetatorii: Este posibil sa fi fost doua explozii a unor tuburi de oxigen, ulterior izbucnirii incendiului (VIDEO)

Pana vineri seara au fost audiate cinci persoane, in urma incendiului de la Institutul Matei Bals din Bucuresti. Din primele informatii este vorba despre patru asistente si un instalator, dupa cum au declarat.

Medicul Beatrice Mahler: Doi pacienti transferati la Marius Nasta, in urma incendiului de la Matei Bals sunt in stare grava

Patru pacienti cu varste intre 62 si 89 de ani, internati la Institutul Matei Bals, au fost adusi la Institutul Marius Nasta, ca urmare a incendiului grav care a izbucnit vineri dimineata. Doi dintre.

VIDEO: Sute de oameni protesteaza la Piata Victoriei in urma incendiului de la Matei Bals

ACTUALIZARE - Diana Sosoaca: Ne ard oamenii la propriu si sper sa nu ne arda si rudele ca sa reactionam intr-o tara ca a noastra *ACTUALIZARE - Raed Arafat:Protestul este rezultatul unei manipulari *ACTUALIZARE - Galeriile violente din fobal vor fi prezente maine la protest *ACTUALIZARE - George Simion este prezent printre manifestanti *ACTUALIZARE - Protestatarii se afla sub geamul Ministerului Sanatatii, ii cer demisia Sute de oameni se indreapta spre Piata Victoriei chiar in acest moment strigand Demisia! conducerii de la Matei Bals, dar si a parlamentului Romaniei.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )