Libnet.ro
UNICEF

14:00

Numele lui Vasile Blaga apare in dosarul lui Darius Valcov

Antena3 Antena3,
Numele lui Vasile Blaga apare in dosarul lui Darius Valcov

Numele fostului premier Vasile Blaga apare in dosarul lui Darius Valcov. Fostul ministru de Finante le-a declarat procurorilor care erau legaturile lui Vasile Blaga cu Tehnologica Radion, firma implicata in dosarul. continuă pe Antena3

Vasile Blaga, denuntat de Darius Valcov in fata procurorilor: Fostul ministru de Finante a fost testat cu detectorul de minciuni (VIDEO)

Vasile Blaga a fost denuntat de Darius Valcov in fata procurorilor, potrivit rechizitoriului procurorilor anticoruptie, informeaza B1 TV. Darius Valcov. a declarat ca Vasile Blaga a intervenit pentru ca firma.

Vasile Blaga, denuntat de Darius Valcov in fata procurorilor: Fostul ministru de Finante a fost testat cu detectorul de minciuni

Vasile Blaga a fost denuntat de Darius Valcov in fata procurorilor, informeaza B1 TV. Fostul ministru de Finante a fost testat cu detectorul de minciuni. Stire in curs de actualizare.

Radu Tudor: Daca se intampla ceva cu Vasile Blaga, problema de imagine este uriasa pentru PNL si pentru presedintele Klaus Iohannis

Numele lui Vasile Blaga apare pomenit de martori si inculpati in dosarul de coruptie al lui Darius Valcov, iar acest fapt reprezinta cel mai dificil moment pentru noul PNL, sustine jurnalistul Radu Tudor. E cel.

Vasile Blaga, denuntat de Darius Valcov la DNA (rechizitoriu)/ Blaga: Nu am intervenit niciodata in favoarea vreunei firme participante la licitatii in Romania

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov le-a declarat procurorilor DNA ca Vasile Blaga, co-presedinte PNL, a facut interventii pentru ca firma Tehnologica Radion, administrata de Theodor Berna, sa castige contracte de reabilitare a retelelor de apa si canalizare din judetul Olt. Detalii despre acest caz apar in rechizitoriul intocmit de procurorii DNA, prin care Darius Valcov a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta, scrie Agerpres. Blaga a reactionat, joi, printr-un comunicat, afirmand ca nu a intervenit niciodata in favoarea vreunei firme participante la licitatii in Romania, nici din pozitia de lider al PDL, nici din cea de membru al Guvernului.

Darius Valcov a fost trimis in judecata

ACTUALIZARE 19:30 Vasile Blaga, denuntat de Darius Valcov la DNA Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov le-a declarat procurorilor DNA ca Vasile Blaga, co-presedinte PNL, a facut interventii pentru ca firma Tehnologica Radion, administrata de Theodor Berna, sa castige contracte de reabilitare a retelelor de apa si canalizare din judetul Olt, arata rechizitoriul DNA prin care Darius Valcov a fost trimis in judecata, potrivit Agerpres.

Vasile Blaga, denuntat de Valcov la DNA. Ce reactie a avut copresedintele PNL

Vasile Blaga a declarat, dupa ce numele sau a fost mentionat in rechizitorul din dosarul Darius Valcov, ca nu a intervenit in favoarea vreunei firme participante la licitatii si ca regreta ca numele sau e folosit in declaratii pe care persoane.

Nu am vorbit cu Darius Valcov despre niciun contract. Vezi cum se apara Vasile Blaga

Copresedintele PNL Vasile Blaga a reactionat in urma informatiilor aparute in spatiul public privind mentionarea numelui sau in rechizitorul din dosarul Darius Valcov. Nu am vorbit cu Darius Valcov despre.

Vasile Blaga: Nu am intervenit niciodata pentru Radion. Sunt convins ca Valcov minte si asta e foarte grav (VIDEO)

Vasile Blaga a declarat joi seara, ca nu a intervenit vreodata in favoarea firmei Tehnologica Radion. Fostul ministru de Finante minte, sustine Blaga, ceea ce este grav. As vrea sa va spun foarte clar ca nu.

Fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, trimis in judecata, in dosarul TABLOURILOR

Fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, a fost trimis in judecata de procurorii DNA, in dosarul in care este acuzat de savarsirea infractiunii de trafic de influenta.

Darius Valcov, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a fost trimis in judecata de procurorii DNA, in dosarul in care este acuzat de savarsirea infractiunii de trafic de influenta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2562 seconds )