Libnet.ro
UNICEF

01:06

Numele lui Victor Ponta apare in dosarul lui Sebastian Ghita

Antena3 Antena3,
Numele lui Victor Ponta apare in dosarul lui Sebastian Ghita

DNA mentioneaza, in referatul prin care cere incuviintarea arestarii deputatului Sebastian Ghita, ca Victor Ponta i-ar oferit o functie de conducere procurorului Liviu Tudose, magistratul fiind. continuă pe Antena3

Numele lui Victor Ponta, in dosarul lui Sebastian Ghita

ACTUALIZARE 20:18 Informatii noi in dosarul deputatului Sebastian Ghita. Theodor Berna, patronul firmei de constructii Tehnologica Radion, este cel care l-a denuntat pe Sebastian Ghita la DNA. Mai mult, in referatul procurorilor apare si numele fostului premier Victor Ponta, transmite Digi24.

Loredana Radu, avocata lui Victor Ponta, retinuta in dosarul lui Neculai Ontanu

Procurorii DNA au retinut-o, miercuri seara, pe Loredana Radu, avocata fostului premier Victor Ponta, in dosarul primarului Sectorului 2, Neculai Ontanu.

Surse: Numele lui PONTA apare si in noul dosar de la DNA al lui Sebastian Ghita

Numele fostului premier Victor Ponta ar aparea in dosarul in care deputatul Sebastian Ghita este cercetat de DNA.

Referat DNA: Victor Ponta i-a oferit o functie de conducere procurorului Liviu Tudose, arestat in dosarul lui Ghita

DNA mentioneaza, in referatul prin care cere incuviintarea arestarii deputatului Sebastian Ghita, ca Victor Ponta i-ar oferit o functie de conducere procurorului Liviu Tudose, magistratul fiind in prezent arestat preventiv pentru ca i-ar fi furnizat informatii dintr-un dosar lui Sebatian Ghita.

Viorel Dosaru, fostul sef al Politiei Prahova, un ofiter si doi procurori au fost arestati preventiv in dosarul deschis pe numele lui Sebastian Ghita

Viorel Dosaru, fostul sef al IPJ Prahova, ofiterul de politie Constantin Ispas, fostul sef al DGA si procurorii Liviu Tudose, procurorul adjunct al Parchetului de pe langa Curtea de Apel PCA) Ploiesti si Aurelian Mihaila, fostul adjunct al PCA Ploiesti, au fost arestati preventiv de magistratii iCCJ in dosarul deschis pe numele deputatului Sebastian Ghita.

Cine este Liviu Uruc, partenerul lui Sebastian Ghita ajuns patronul celei de-a doua companii romanesti de outdoor, ca marime

Cine este Liviu Uruc. Apropiat al lui Sebastian Ghita, omul de afaceri Liviu Mircea Uruc detine a doua cea mai mare companie din industria outdoor din Romania. Firma sa, Affichage Romania, i-a asigurat fostului premier Victor Ponta, in campania pentru alegerile prezidentiale, expunerea electorala pe panourile sale din Bucuresti si din tara.

Patru arestari in dosarul de coruptie al deputatului Sebastian Ghita, printre acuzati se afla si doi procurori

Arestarile din dosarul lui Sebastian Ghita au vizat mai multe persoane care au fost la conducerea unor institutii importante din judetul Prahova. Decizia a fost luata de magistratii Inaltei Curtii de Casatie si Justitie si poate fi contestata.

Sebastian Ghita a venit la DNA Ploiesti. Mai multe persoane vor fi audiate in dosarul Papici

Seputatul Sebastian Ghita s-a prezentat miercuri dimineata la sediul DNA Ploiesti, acesta urmand a fi audiat in dosarul redeschis recent de iCCJ in care sunt vizate mai multe persoane cu functii importante in Prahova.

UPDATE Sebastian Ghita, suspect in dosarul Papici. Mai multe persoane vor fi audiate la DNA Ploiesti

Deputatul Sebastian Ghita s-a prezentat miercuri dimineata la sediul DNA Ploiesti, unde a fost audiat intr-un dosar redeschis in februarie de iCCJ in care sunt vizate mai multe persoane cu functii importante in Prahova. Sebastian Ghita are calitatea de suspect.

UPDATE Inculpatii din noul dosar al deputatului PSD Sebastian Ghita, ARESTATI

In dosarul in care DNA Ploiesti a cerut aviz Camerei Deputatilor pentru retinerea si arestarea deputatului PSD Sebastian Ghita, instanta de la inalta Curte de Casatie si Justitie se pronunta vineri, la ora 9. 00, asupra arestarilor preventive solicitate de DNA Ploiesti inculpatilor: Liviu Tudose, Aurelian Mihaila Constantin, Constantin Ispas, Viorel Dosaru, fosti sefi ai Parchetelui Curtii de Apel Ploiesti, respectiv ai IPJ Prahova.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )