Libnet.ro
UNICEF

16:00

Numerologul Mihai Voropchievici, despre Clotilde Armand: Are o forta de munca fantastica, dar nu are putere constructiva

Antena3 Antena3,
Numerologul Mihai Voropchievici, despre Clotilde Armand: Are o forta de munca fantastica, dar nu are putere constructiva

Prestatia candidatilor USB in cel mai recent scrutin electoral a luat prin surprindere pe toata lumea, inclusiv clasa politica. Numerologul Mihai Voropchievici a explicat, in editia de. continuă pe Antena3

Numerologul Mihai Voropchievici, despre Nicusor Dan: Are un semn distinct!

Prestatia candidatilor USB in cel mai recent scrutin electoral a luat prin surprindere pe toata lumea, inclusiv clasa politica. Numerologul Mihai Voropchievici a explicat, in editia de.

Euronews, despre Clotilde Armand: Frantuzoaica ce vrea sa schimbe fata politicii din Romania

Clotide Armand este frantuzoaica care isi doreste sa schimbe politica din Romania. Astfel, o caracterizeaza jurnalistii de la Euronews pe Clotilde Armand, cea care a candidat din partea USB la.

Numerologul Mihai Voropchievici, despre partidul USB: Urmeaza surprize foarte mari

Prestatia candidatilor USB in cel mai recent scrutin electoral a luat prin surprindere pe toata lumea, inclusiv clasa politica. Numerologul Mihai Voropchievici a explicat, in editia de.

Clotilde Armand, intrebata de unde isi cumpara cercei: De la targul de vechituri

Clotilde Armand, candidatul Uniunii Salvati Bucuresti la Primaria sectorului 1, a marturisit miercuri seara, intr-o emisiune la B1 Tv, ca isi cumpara cerceii de la targul de vechituri. Intrebata de moderatorul emisiunii, care a facut precizarea ca intrebarea vine de la colegele sale, de unde isi cumpara cerceii, Clotilde Armand a raspuns: Am vazut ca toata lumea e dezamagita cand dau raspunsul: de la targul de vechituri. In Romania are o conotatie negativa, dar . ) aceste targuri de vechituri sunt pentru mine ca o cautare de comoara.

Clotilde Armand despre lupta partidului sau: Nu capitulam! Miza e mai mult decat aceste alegeri, e procesul democratic in Romania (VIDEO)

Candidata pentru Sectorul 1 al Capitalei din partea USB, Clotilde Armand a vorbit despre lupta pe care a dus-o partidul sau in timpul alegerilor locale din 7 iunie. Chiar daca au pierdut aceasta a declarat.

Clotilde Armand, despre decizia Biroului Electoral Sector 1: E un abuz complet

Candidata Uniunii Salvati Bucurestiul pentru Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, apreciaza ca decizia Biroul de circumscriptie al Sectorului 1 de a respinge cererea de renumarare a buletinelor de vot din mai.

Clotilde Armand contesta la Curtea Constitutionala alegerea primarilor intr-un singur tur (VIDEO)

Clotilde Armand, candidatul USB pentru Primaria Sectorului 1 al Capitalei, vrea sa sesizeze Curtea Constitutionala despre exceptia de neconstitutionalitate a articolului din Legea alegerilor locale care.

Laura Chiriac, gata sa o dea in judecata pe Clotilde Armand

Fosta candidata ALDE la Primaria sectorului 1, Laura Chiriac, e gata sa o dea in judecata pe candidata USB, Clotilde Armand. Dna Armand ne declara ca domnia sa si sotul sunt singurii absolventi de MIT.

Nicusor Dan si Clotilde Armand ii scot pe bucuresteni in strada pentru renumararea voturilor din Sectorul 1

Uniunea Salvati Bucurestiu USB) va organiza, sambata, un miting in Capitala, cu scopul de a cere renumararea voturilor de la Sectorul 1, unde Clotilde Armand, candidata USB, a pierdut in fata social-democratului Dan Tudorache, dupa o rasturnare de rezultat peste noapte.

O noua lovitura pentru Clotilde Armand

Fosta candidata ALDE la Primaria sectorului 1, Laura Chiriac, isi continua razboiul cu reprezentanta USB, Clotilde Armand, cea care se pregateste sa conteste alegerile locale la Curtea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2563 seconds )